Commercieel Medewerker Binnendienst

Ben jij klantgericht en dienstverlenend ingesteld en combineer je dit graag met een flinke dosis organiserend en administratief vermogen? Wil jij de proactieve schakel zijn tussen de klant en alle interne afdelingen? Dan is Zwanenberg op zoek naar jou!


Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
11-1-2023
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Als Commercieel Medewerker Binnendienst ( export ) ben jij werkzaam op onze kantoorlocatie in Almelo. Je verricht werkzaamheden op het gebied van Customer Service en Supply Chain voor onze afnemers in meer dan 110 landen. In deze functie ben je mede verantwoordelijk voor alle verkoop ondersteunende werkzaamheden zoals orderverwerking, actiebegeleiding, en klachtafhandeling. Je bent de sparringpartner van de exportmanager en productmanager en hebt dagelijks contact met de afdeling logistiek. Als aanvulling op ons team zoeken wij een enthousiaste, servicegerichte en commerciƫle teamplayer.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Zwanenberg. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Twentepoort Oost 5
7609 RG ALMELO
+31 (0)546 547 000