Teamleider

Ben jij een resultaatgerichte teamplayer met een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Voel jij je thuis in een hectische omgeving en ben je van nature resultaatgericht en innovatief? Dan is Zwanenberg op zoek naar jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
11-1-2023
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Als Teamleider bij Van der Laan in Almelo ben je verantwoordelijk voor het aansturen van één van de productie afdelingen van de locatie. Je draagt zorg voor een vloeiend productieproces door het veelvuldig dagelijks zichtbaar te zijn op de productieafdeling. Je stuurt de operators en de medewerkers aan en je rapporteert aan de Productieleider.


Een greep uit jouw takenpakket:

  • Het deelnemen aan (interne) audits, zoals hygiënerondes, HACCP, BRC, IFS en andere audits;
  • Het afstemmen van de productieplanning en deze waar nodig tijdig bijsturen;
  • Het tijdig samenstellen van de personeelsplanningen conform de normering, per product/lijn en gebaseerd op de (actuele) productieplanning;
  • Productievoorbereiding; het zekerstellen dat de benodigde grond- en hulpstoffen aanwezig zijn en voldoen aan de afgesproken kwaliteit;
  • Het zorgdragen voor veiligheid, orde , netheid en hygiëne binnen de afdeling;
  • Het naleven van de richtlijnen en acties op het gebied van veiligheid;
  • Uitvoeren van kwaliteitscontroles.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Zwanenberg. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Sluisweg 7
7602 PR ALMELO
+31 (0)546 547 000