Docent Wiskunde Schooljaar 2023-2024

Weet jij de stelling van Pythagoras uit te leggen alsof hij hem in het klaslokaal staat te ontdekken? Geef jij het liefst wiskunde door de theorie met praktijkvoorbeelden uit te leggen? Dan ben jij de wiskundedocent waar Zone.College naar op zoek is!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Wat ga je doen?

Je geeft wiskunde aan de leerlingen van het vmbo in Enschede. Door verschillende didactische werkvormen en leeractiviteiten toe te passen, weet je goed aan te sluiten bij de behoefte van de leerlingen. Hierbij heb je veel vrijheid om jouw lessen en onderwijs vorm te geven. Daarnaast zet je jouw kennis en ervaring van en met wiskundeonderwijs in om samen met je collega’s het onderwijs te blijven ontwikkelen en vernieuwen.  Je vormt een team met jouw collega’s uit de vaksectie wiskunde. Bij Zone.college Enschede, maar ook zeker binnen dit team staat collegialiteit voorop. Met veel enthousiasme geven jullie het onderwijs samen vorm.

Functievereisten

Je profiel


  • Een afgeronde opleiding tot docent, met bevoegdheid tot lesgeven op het vmbo (bij voorkeur 2e graad);
  • Je hebt affiniteit met het werken met vmbo- leerlingen;
  • Je bent vaardig in het coachen en begeleiden van (individuele en/of groepen) leerlingen. Je benut de kwaliteiten en optimaliseert de motivatie van leerlingen, je stimuleert hen kennis, informatie en ideeën te delen; 
  • Je beschikt over organisatietalent, stelt prioriteiten, stemt planningen af en zorgt ervoor dat benodigde middelen op het juiste moment beschikbaar zijn;
  • Je bent communicatief vaardig, overlegt makkelijk met ouders, (leer) bedrijven en collega’s. En daarnaast stem je zaken af met de omgeving van school;
  • Je bent een teamplayer, zoekt graag de samenwerking op met collega’s, je stemt eigen werk af op anderen, deelt kennis en informatie en helpt anderen waar nodig; 
  • Je bent in staat te denken in (creatieve) oplossingen.

Aanbod

Wat kun je van ons verwachten?

Bij Zone.college doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jij elke dag met plezier naar je werk gaat. Wij vinden het belangrijk dat medewerkers zich op hun gemak voelen en geven je de  vrijheid om het onderwijs in samenwerking met je collega’s vorm te geven. Middels studiedagen en scholing kun jij je als docent wiskunde verder ontwikkelen. Wij zien jou, als unieke medewerker en zetten je graag in op je talenten!

Salaris is conform cao mbo (LB inschaling) en een aantal Zone.college-specifieke arbeidsvoorwaarden, kijk hiervoor op onze website.


Bedrijfsprofiel Zone.College

Organisatieomschijving

Zone.college verzorgt groots en groen onderwijs voor alle generaties. Met zorg en aandacht bieden wij leerlingen, studenten en medewerkers een groene, uitdagende leeromgeving waarin ze nieuwe mogelijkheden ontdekken. En waarin ze zich ontwikkelen met hoofd, hart en handen. Zelf en vooral samen. Zo groeien ze uit tot zelfbewuste, zorgzame, ondernemende en maatschappelijk betrokken mensen. Wereldburgers met oog voor duurzaamheid en leefbaarheid. Zo halen wij ieders beste binnenste buiten.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Hengelosestraat 481
7521AG Enschede
(088) 26 20 600