Chef de clinique algemene chirurgie

Ziekenhuis Groep Twente is op zoek naar een Chef de clinique algemene chirurgie. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-7-2022
Aantal uur
36
Vervaldatum
15-8-2022
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Per 1 september ontstaat er binnen de vakgroep chirurgie een vacature voor een chef de clinique algemene chirurgie voor de duur van één jaar. Uw werkzaamheden zullen algemeen chirurgische taken betreffen. Daarnaast taken die passen bij uw afgeronde differentiatie. Participatie in de dienst geniet de voorkeur. De werkzaamheden zullen voornamelijk plaatsvinden op onze locaties ZGT Almelo & Hengelo.


De aanstelling betreft een loondienstverband, 0,8-1,0 fte voor de duur van één jaar volgens de voorwaarden van de AMS.

Functievereisten

U bent een enthousiaste chirurg met ervaring in de algemene chirurgie en een afgeronde differentiatie. U beheerst in de dienst de acute algemene chirurgie. Daarnaast bent u een goede teamspeler, brengt u ons een frisse blik op ons vak en bent u bereid uw kennis en kunde met ons te delen.

Bedrijfsprofiel Ziekenhuis Groep Twente

U komt te werken binnen de Chirurgencoöperatie Oost-Nederland. De coöperatie heeft een opleidingserkenning voor opleiding heelkunde (Regio VI). Arts-assistenten van de Universiteit van Leuven (België) volgen twee jaar van hun opleiding tot algemeen chirurg in ZGT en daarnaast wordt de opleiding tot tropenarts (AIGT) verzorgd. Coassistenten zijn er vanuit de medische faculteit Groningen. De vakgroep bestaat uit 42 chirurgen, die op 5 locaties (ZGT Almelo, ZGT Hengelo, Saxenburgh Medisch Centrum te Hardenberg, Medisch Spectrum Twente te Enschede en de Xpert Clinics Proctologie te Enschede werkzaam zijn.


Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ziekenhuis Groep Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878