Ervaren communicatieadviseur

Wil jij bijdragen aan het leveren van topzorg in de regio? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijven ontwikkelen als professional? Dan is ZGT de werkgever voor jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-7-2022
Aantal uur
36
Vervaldatum
31-12-2022
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Met een hart voor de zorg en een passie voor communicatie, realiseer jij samen met ons de ambities van ZGT. Als ervaren communicatieadviseur vind je snel je weg en weet je daardoor wat er binnen en buiten ZGT en in het dynamisch zorglandschap speelt. Het is voor jou een uitdaging om je vast te bijten in complexe vraagstukken. Deze pak je weldoordacht en overtuigend aan, waarbij je oog houdt voor de verschillende stakeholders en belangen. Hierbij gebruik je je creatieve talent voor taal, vorm en (online) media. Je werkt op tactisch en strategisch niveau en houdt de organisatie- en afdelingsdoelen scherp in het vizier.


Als adviseur ben je betrokken bij uiteenlopende projecten binnen de organisatie. Bijzonder aandachtsgebied in jouw functie is patiëntcommunicatie. Of het nu gaat om de (her)inrichting van de website, de ontwikkeling van het patiëntenportaal of het adviseren over de juiste inzet van middelen, jij kijkt naar wat patiënten en hun naasten belangrijk vinden. Ook woordvoering maakt onderdeel uit van je takenpakket. Je onderhoudt contact met de media bij persvragen en zoekt proactief contact als actuele ontwikkelingen daar om vragen. Ook weet jij wat je moet doen als er vanuit crisiscommunicatie een beroep op je wordt gedaan. Onderdeel van de functie is dat je periodieke bereikbaarheidsdienst hebt in de avonduren en in het weekend. Je werkt samen met een enthousiast team van tien collega’s. Naast jouw eigen team werk je samen met tal van professionals van allerlei afdelingen. Hoewel je zelfstandig werkt, vind je dat je samen meer bereikt dan alleen.

Functievereisten

Je hebt minimaal een hbo-diploma in de richting van communicatie/marketing en bent op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen het communicatievak. Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Daarnaast heb je minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Ervaring met communicatie in de zorg is een pré. Je bent een stevige adviseur en een allrounder in het vak. Je schakelt feilloos tussen operationele, tactische en strategische werkzaamheden. Je bent organisatiesensitief en opereert daadkrachtig, flexibel en tactvol. Je hebt een gezonde kritische instelling en je weet de vraag achter de vraag te achterhalen. Voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Aanbod

Naast leuke collega’s, een veelzijdige en uitdagende functie, bieden wij na een proeftijd van 2 maanden een vast dienstverband. Het aantal uren bedraagt gemiddeld 36 uur (100%) per week. Parttime werken is mogelijk, met een ondergrens van 30 uur (83,33%) per week.

Jouw salaris is ingedeeld in FWG 60 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 3.389,= (60-0) en maximaal € 4.964,= (60-13) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.

Bedrijfsprofiel Ziekenhuis Groep Twente

Aangenaam!

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ZGT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878