ANIOS psychiatrie

Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijvend ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor jou! Voor ZGT zijn wij op zeer korte termijn op zoek naar een gedreven, enthousiaste en collegiale Arts assistent(ANIOS) psychiatrie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
7-7-2022
Aantal uur
38
Vervaldatum
31-8-2022
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

In ZGT werken artsen in opleiding tot specialist (AIOS) en artsen niet in opleiding tot specialist (ANIOS). Coassistenten kunnen in ZGT terecht voor zowel hun M2 als hun M3 stages. In de regio Noordoost-Nederland is ZGT een van de zogenoemde ‘teaching hospitals'. ZGT werkt samen met het Universitair Centrum in Groningen (UMCG). Samen met het UMCG biedt ZGT de medische opleidingen: anesthesiologie, Arts Internationale Gezondheidszorg en Tropengeneeskunde (AIGT), heelkunde, Huisarts In Opleiding (HAIO), interne geneeskunde, klinische chemie, klinische fysica, psychiatrie, psychologie, radiologie, reumatologie, revalidatiegeneeskunde, urologie en ziekenhuisapotheker. Als ANIOS binnen ZGT kun je alle onderwijsmomenten bijwonen die de andere assistenten in opleiding krijgen, ook kun je deelnemen aan de wetenschapsdagen. Je werkt altijd onder laagdrempelige, maar sterke supervisie. De ANIOS functie binnen ZGT is een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving waarbij werken in teamverband centraal staat. Uit ervaring blijkt dat een aanstelling als ANIOS binnen ZGT een uitstekende opstap is voor diverse bovengenoemde opleidingen. In ZGT heeft de psychiatrie zich doorontwikkeld tot de zogenaamde ziekenhuispsychiatrie. De ziekenhuispsychiatrie in ZGT is onderverdeeld in vijf domeinen: klinisch, MPU/MBU, klinische ouderenpsychiatrie in samenwerking met geriatrie, deeltijdbehandeling, polikliniek en consultatieve psychiatrie. Speerpunten zijn zwangerschap gerelateerde psychiatrie, SOLK/ALK problematiek, ouderenpsychiatrie en acute psychiatrie.

Functievereisten

Wat breng je mee?

Als ANIOS psychiatrie ben je werkzaam in multidisciplinair verband. Jouw takenpakket bestaat uit het verrichten van diagnostiek en behandeling van patiënten met psychiatrische problematiek. Je werkt onder laagdrempelige maar sterke supervisie van de psychiater en werkt dagelijks nauw samen binnen het multidisciplinaire team. Je werkt zowel tijdens kantoortijden als buiten kantoortijden in voorwachtdiensten. Uit ervaring blijkt een aanstelling op onze afdeling psychiatrie een uitstekende opstap te zijn voor diverse opleidingen.

Aanbod

Wij bieden jou:

Wij bieden je een dienstverband van 38 uur per week voor de duur van maximaal 2 jaar. Een andere arbeidsomvang is bespreekbaar. Het salaris is conform FWG 65 van de CAO Ziekenhuizen. Ook bieden we je een verhuiskostenregeling indien je verhuist naar het door ZGT aangewezen woongebied. Voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Omdat wij onze medewerkers graag stimuleren om zich te blijven ontwikkelen, heb je bij ZGT toegang tot het platform GoodHabitz. Hier kun je allerlei workshops/trainingen volgen zodat jij je op persoonlijk, maar ook professioneel vlak kunt blijven ontwikkelen. De CAO Ziekenhuizen is van toepassing. Zo kennen we een eindejaarsuitkering, vakantie toeslag, reiskosten vergoeding etc.

Bedrijfsprofiel Ziekenhuis Groep Twente

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ZGT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878