Algemeen verpleegkundige

Ziekenhuis Groep Twente is op zoek naar een Algemeen verpleegkundige. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-6-2022
Aantal uur
34
Vervaldatum
31-12-2022
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als verpleegkundige op de afdeling maak je deel uit van een afdeling die volop in ontwikkeling is. Je bent binnen een multidisciplinair team verantwoordelijk voor het uitvoeren en coördineren van de individuele verpleegkundige patiëntenzorg voor de (toegewezen) patiënten op de afdeling. Je bent het aanspreekpunt voor zowel patiënt als familie. De kwaliteit en continuïteit van het totale zorgverleningsproces rondom de patiënt wordt door jou als coördinerend verpleegkundige bewaakt en gewaarborgd. Het uitvoeren van patiëntenzorg op maat staat bij jou dan ook centraal. Je schakelt met gemak tussen de diverse disciplines in ons ziekenhuis en je kunt in de hectiek van alledag prioriteiten stellen.

Functievereisten

Je bent in het bezit van het diploma verpleegkundige niveau 6 (HBO-V). Uiteraard ben je BIG geregistreerd en heb je affiniteit met de neurologische zorg en je bent bereid alle diensten te draaien. Je dient je thuis te voelen in een dynamische omgeving. Je bent flexibel en beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je toont verantwoordelijkheidsgevoel en bent bereid actief deel te nemen aan de ontwikkeling op de afdeling. Je denkt kritisch mee over de ontwikkeling van de afdeling in het kader van topklinische zorg. Het volgen van de neurologie-vervolgopleiding behoort tot de mogelijkheden. Je ziet een goede werkhouding en -instelling als voorwaarde voor kwaliteit. Je werkt conform de protocollen en procedures van de afdelingen. Je blijft op de hoogte van de ontwikkelingen in het vakgebied en kunt goed meebewegen met plotselinge veranderingen in de zorg. Je werkt zelfstandig in teamverband en bent leergierig en assertief. Je vindt het niet vreemd om te reflecteren op werkhouding en gedrag en bent in staat hierover feedback te geven en te ontvangen. Jonggediplomeerde verpleegkundigen bieden wij de mogelijkheid om een ontwikkeltraject te volgen.

Aanbod

De arbeidsovereenkomst is voor onbepaalde tijd. Het dienstverband vangt zsm aan. Het aantal arbeidsuren bedraagt 32 (88,89%) tot 36 uur (100%) gemiddeld per week.

Jouw salaris is ingedeeld in FWG 45 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.319,- (45-0) en maximaal € 3.322,- (45-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.

Een voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Bedrijfsprofiel Ziekenhuis Groep Twente

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ziekenhuis Groep Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878