Verpleegkundigen

Ziekenhuis Groep Twente is op zoek naar meerdere Verpleegkundigen. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-6-2022
Aantal uur
24
Vervaldatum
31-12-2022
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Elke dag een nieuwe uitdaging, niet altijd weten wat de volgende dag je brengt en op welke plek je werkt. Raak jij al enthousiast? Ben jij net afgestudeerd als verpleegkundige en wil je je breed oriënteren en ontwikkelen in verschillende specialismen? Of ben je een ervaren verpleegkundige en wil je flexibel werken op verschillende algemeen klinische verpleegafdelingen, maar wel graag een vast aantal uren? ZGT InZ biedt jou die kans!

Wij zijn op zoek naar verpleegkundigen die flexibel inzetbaar zijn op verschillende verpleegafdelingen en continue willen ontwikkelen. Als verpleegkundige bij ZGT InZ word je gefaciliteerd in je ontwikkeling, doordat je een ontwikkelprogramma krijgt aangeboden, speciaal ontwikkeld door ZGT Academie. Daarnaast krijg je ruim de tijd om je in te werken op een afdeling. Je wordt in eerste instantie voor een langere tijd gepland op één afdeling.

Als verpleegkundige bij ZGT InZ ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren en coördineren van de individuele verpleegkundige patiëntenzorg op de afdeling. Je bent het aanspreekpunt voor zowel patiënt als familie. De kwaliteit en continuïteit van het totale zorgverleningsproces rondom de patiënt wordt door jou bewaakt en gewaarborgd. Het uitvoeren van patiëntenzorg op maat staat bij jou dan ook centraal.

Functievereisten

Je bent flexibel, leergiering en assertief. Je bent in het bezit van het diploma verpleegkundige niveau 5/6. Je bent BIG geregistreerd en hebt bij voorkeur recente werk- en/of stage ervaring als verpleegkundige in het ziekenhuis. Heb je geen ziekenhuiservaring, maar ben je wel enthousiast geworden? Ook dan word je uitgenodigd om te solliciteren. Je werkt zelfstandig in teamverband. Je beschikt over goede sociale vaardigheden en contactuele eigenschappen. Representativiteit en een klantgerichte instelling naar zowel patiënt als andere hulpverleners zijn absoluut noodzakelijk evenals affiniteit met automatisering. Je vindt het niet vreemd om te reflecteren op werkhouding en gedrag en bent in staat hierover feedback te geven en te ontvangen. Je schakelt gemakkelijk tussen de diverse disciplines en verpleegafdelingen in ons ziekenhuis en je kunt in de hectiek prioriteiten stellen. Je ziet een goede attitude als voorwaarde voor kwaliteit en beschikt tevens over goede communicatieve vaardigheden. Je blijft op de hoogte van de ontwikkelingen in het vakgebied en kunt goed mee bewegen met veranderingen in de zorg.

Aanbod

De arbeidsovereenkomst is in eerste instantie voor de duur van een jaar met mogelijkheid tot verlenging voor (on)bepaalde tijd. Het dienstverband kan zo spoedig mogelijk aanvangen. Het aantal arbeidsuren bedraagt minimaal 24 uur (66,67%) gemiddeld per week.

Jouw salaris is ingedeeld in FWG 45 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.554,= (45-0) en maximaal € 3.468,= (45-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.

Voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Bedrijfsprofiel Ziekenhuis Groep Twente

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT heeft een topklinische ambitie en draagt bij aan betere zorg door continue te werken aan verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ziekenhuis Groep Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878