Verpleegkundig specialist PAAZ

Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijvend ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor jou! 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-3-2022
Aantal uur
36
Vervaldatum
31-5-2022
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als verpleegkundig specialist ben je werkzaam binnen de dynamische psychiatrie van de ZGT. De afdeling psychiatrie beschikt over een psychiatrische consultatieve dienst, een polikliniek, een deeltijdbehandeling en een Medisch Psychiatrische Unit (MPU) verdeeld over twee klinische afdelingen; 24 bedden waarbij de focus ligt op patiënten met somatische comorbiditeit en hun familie en naasten en de afdeling ouderenpsychiatrie met 13 bedden. In deze functie combineer je verschillende rollen en ben je in hoge mate zelfstandig.


Het accent van de functie ligt op de regievoering ten aanzien van de zorgprocessen binnen de psychiatrische consultatieve dienst en de polikliniek. Dit doe je in nauwe samenwerking met het multidisciplinair team waarvan de psychiater de hoofdbehandelaar is.


Je houdt je onder andere bezig met:

  • het verrichten van consulten op de SEH en op de somatische afdelingen. Je inventariseert de vraag van de medisch specialist, doet psychiatrisch onderzoek en adviseert over een plan van aanpak en vervolgt dit zo nodig;
  • het verrichten van poliklinische werkzaamheden: intake, aanvullend onderzoek, farmacotherapie, zorg coördinatie;
  • het ontwerpen van zorgpaden en je biedt ondersteuning en kennisoverdracht naar andere disciplines binnen het ziekenhuis;
  • verrichten van praktijk- of wetenschappelijk onderzoek.


Je werkt vanuit een academisch denkkader. Je verricht onderzoek en past evidence-based richtlijnen toe, je ontwikkelt multidisciplinaire behandelprotocollen en procesbeschrijvingen. Je voert de procesregie en realiseert afstemming van behandelprocessen. Je past innovaties toe, doet verbetervoorstellen en stelt verbeterplannen op.

Functievereisten

Je bent afgestudeerd en geregistreerd MANP en je hebt affiniteit met de doelgroep. Je bent een kandidaat met een brede interesse en klinische blik. Je kunt zowel goed in teamverband als individueel werken. Je bent flexibel en beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je toont verantwoordelijkheidsgevoel en bent bereid actief deel te nemen aan ontwikkeling binnen het zorgproces.

Aanbod

De arbeidsovereenkomst is voor onbepaalde tijd. Het dienstverband kan zo spoedig mogelijk ingaan. Het aantal uren bedraagt maximaal 36 uur (100%) gemiddeld per week.

Jouw salaris is ingedeeld in FWG 60 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 3.225,= (60-0) en maximaal € 4.682,= (60-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.

Voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen

Bedrijfsprofiel Ziekenhuis Groep Twente

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ZGT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878