2 Gezondheidszorgpsychologen

Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijvend ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
2-5-2022
Aantal uur
28
Vervaldatum
31-12-2022
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Als psycholoog binnen het ziekenhuis lever je een essentiële bijdrage aan de zorg voor patiënten die door de medisch specialisten worden doorverwezen omdat er een verband wordt vermoed tussen lichamelijke en psychische klachten. Binnen multidisciplinaire projecten ben jij dé expert binnen jouw vakgebied. In plaats van dat je als GZ-psycholoog een regierol aanneemt waarbij je veel tijd kwijt bent aan administratie, ben je in deze rol echt bezig met de inhoud en daarnaast werk je ook aan overstijgende projecten. De projecten en patiënten zijn zeer divers en de behandeltrajecten over het algemeen relatief kort. Dit maakt het werk voor jou als gezondheidszorgpsycholoog binnen ZGT zeer divers en constant uitdagend.

Voor deze vacature zijn we op zoek naar een gezondheidszorgpsycholoog die inzetbaar is voor diverse aandachtsgebieden zoals psychiatrie, bariatrie, diabetes en oncologie. Het gaat dan bijvoorbeeld om (persoonlijkheids)diagnostiek maar ook om behandeling bij angst/stemmigs problematiek of acceptatieproblematiek. Wij zoeken ook een collega die neuropsychologische diagnostiek en behandelingen voor de neurologie en geriatrie gaat doen. Bij de invulling van de werkzaamheden kan rekening gehouden worden met jouw ervaring en affiniteit met de doelgroepen.

Het team van de afdeling medische psychologie bestaat uit ongeveer 30 collega’s: klinisch psychologen, gezondheidszorgpsychologen, klinisch neuropsychologen, master psycholoog, orthopedagoog, psychologisch medewerkers en secretaresses. Ook zijn er verschillende opleidingsplaatsen.

Functievereisten

Je bent ingeschreven in het register gezondheidszorgpsycholoog (art. 3 wet BIG). Ervaring binnen de ziekenhuiszorg is een pré. Affiniteit met de ziekenhuiszorg is een vereiste. Als persoon ben je een enthousiaste en bevlogen collega. Je kunt goed zelfstandig werken en bent sterk in de samenwerking met verwijzers en andere behandelaren. Je bent verbonden/wilt je verbinden aan de regio.

Aanbod

De arbeidsovereenkomst is voor onbepaalde tijd. Het dienstverband kan zo spoedig mogelijk ingaan. Het aantal uren gaat in overleg waarbij het contract minimaal 20 uur (55,56%) tot maximaal 36 uur (100%) gemiddeld per week is.

Jouw salaris is ingedeeld in FWG 65 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 3.850,= (65-0) en maximaal € 5.801,= (65-16) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Als gezondheidzorgpsycholoog ben je lid van de medische staf (CMS) van het ZGT. Je wordt hierdoor betrokken bij de ontwikkelingen binnen het ziekenhuis en kan hierbij ook meedenken.

Omdat wij onze medewerkers graag stimuleren te blijven ontwikkelen, heb je bij ZGT toegang tot het platform GoodHabitz. Hier kun je allerlei workshops/trainingen volgen zodat jij je op persoonlijk, maar ook professioneel vlak kunt blijven ontwikkelen. We kennen ook een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, ORT toeslagen, reiskostenvergoeding, etc. 

De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.

Voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Bedrijfsprofiel Ziekenhuis Groep Twente

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ziekenhuis Groep Twente (ZGT). Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878