Manager vastgoed

Help jij Ziekenhuis Groep Twente met het bouwen van het ziekenhuis van de toekomst? Zij bieden jou de kans om op strategisch niveau vorm en inhoud te geven aan de vastgoed uitdagingen die ZGT de komende jaren hebben door het veranderende zorglandschap en de energietransitie die zij door maken. ZGT is op zoek naar een ervaren Manager vastgoed 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
17-11-2021
Aantal uur
36
Vervaldatum
6-12-2021
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Om ook in de toekomst zorg van topkwaliteit te kunnen leveren is het voor ons belangrijk dat wij nu de juiste keuzes maken omtrent ons vastgoed. Wij bieden jou de kans om op dit zeer interessante moment in te stappen en ons dankzij jouw inzet te helpen met het bepalen en uitrollen van ons strategisch vastgoed beleid.


Jij geeft vorm en inhoud aan de vastgoed strategieën die ervoor zorgen dat wij ook in de toekomst met succes onze zorgvisie kunnen realiseren. Daarnaast speel je een sleutelrol in het succesvol doorlopen van onze energietransitie. Je werkt daarbij samen met in- en externe professionals en vakspecialisten en je begeeft je in ons externe netwerk van andere zorgorganisaties, overheden, samenwerkingsverbanden en adviespartijen. Jouw rol binnen het ziekenhuis vergt de nodige politieke vaardigheden en het vermogen om goed de belangen te kunnen wegen tussen de verschillende interne stakeholders. De financiële factor ook speelt vaak een belangrijke rol in het maken keuzes en het geven van adviezen.


Naast de strategische uitdagingen ben je verantwoordelijk voor het managen van de afdeling vastgoed. Daarbij hanteer je een leidinggevende stijl waardoor de coördinatoren, die de verschillende onderdelen reeds met succes aansturen, ook voor de toekomst gefaciliteerd worden om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden. De afdeling vastgoed is aanspreekpunt voor huisvestingszaken en is verantwoordelijk voor het onderhoud van de gebouwen, gebouwgebonden installaties en niet medische apparatuur. Het projectenbureau voert de regie over operationele bouw- en installatie projecten o.b.v. huisvestingsplannen en meerjaren onderhoudsplannen. Het bedrijfsbureau voert het beheer over de commercieel verhuurde ruimtes. De afdeling vastgoed voert haar werkzaamheden uit o.b.v. kwaliteitsnormen en vigerende wet- en regelgeving.

Functievereisten

Je beschikt over aantoonbare werkervaring als vastgoedmanager en leidinggevende. Wij zien graag dat je deze ervaring reeds hebt opgedaan in de gezondheidszorg. Je beschikt over kennis en expertise rondom duurzaamheid en de energietransitie. Je hebt ervaring met het oplossen van vraagstukken rondom vastgoed, zoals nieuw- en verbouwprojecten, het beheer van gebouwen en installaties en de exploitatie van vastgoed. Je hebt kennis van kwaliteitssystemen. Je hebt een academisch werk- en denkniveau met bij voorkeur een bouwkundige opleidingsachtergrond.


Je bent financieel goed onderlegd en beschikt over een sterk ontwikkeld analytisch vermogen om de complexiteit binnen ons ziekenhuis te doorgronden. Je bent in staat om de verschillende belangen af te wegen bij het maken van beslissingen en het geven van adviezen. Je voelt je prettig in een politieke omgeving. Je bent communicatief sterk, tactvol en goed in het opbouwen en onderhouden van relaties. Je bent een geboren netwerker die zich graag buiten de interne omgeving begeeft. Als manager ben je in staat om een zelfstandig team op dusdanige wijze aan te sturen dat men de juiste kant op blijft gaan en dat de door het team geleverde kwaliteit hoog blijft. Voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Aanbod

Wij hebben deze vacature geplaatst op 17 november 2021. Het aantal uren bedraagt 36 uur (100%) per week. Het salaris gaat in overleg en is afhankelijk van jouw ervaring en achtergrond. Wij vragen je dan ook om bij het invullen van het sollicitatieformulier een salarisindicatie af te geven. Omdat wij onze medewerkers graag stimuleren om zich te blijven ontwikkelen, heb je bij ZGT toegang tot het platform GoodHabitz. Hier kun je allerlei workshops/trainingen volgen zodat jij je op persoonlijk, maar ook professioneel vlak kunt blijven ontwikkelen. We kennen ook een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, ORT toeslagen, reiskostenvergoeding, etc. De CAO Ziekenhuizen is hierop van toepassing.

Bedrijfsprofiel Ziekenhuis Groep Twente

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878