Recoveryverpleegkundige

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT is topklinisch en draagt bij aan betere zorg door continue te werken aan verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt het gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.


Voor de afdeling recovery, onderdeel van het OK-complex in ZGT, zoeken zij een recoveryverpleegkundige.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
20-9-2021
Aantal uur
36
Vervaldatum
31-12-2021
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Wat ga je doen

Als recoveryverpleegkundige ben je onderdeel van het OK-proces en kun je in de pre- en postoperatieve fase veel betekenen voor de patiënt, die daar op zijn kwetsbaarst is. Ze zien patiënten van alle leeftijdscategorieën. De werkdruk is wisselend, waarbij pieken en rustige momenten elkaar afwisselen.

Functievereisten

Jij brengt mee 

Je beschikt over een diploma recovery verpleegkundige. Je bent stressbestendig en kunt goed in teamverband werken. Je hebt goede contactuele eigenschappen en beschikt over een grote mate van zelfstandigheid. Je durft zelfstandig beslissingen te nemen. Vanzelfsprekend zijn je sociale vaardigheden meer dan goed ontwikkeld en kan je jezelf goed mondeling uitdrukken. Zowel als het gaat om contact met de patiënten als het werken in teamverband. Je werkstijl kenmerkt zich door zelfstandigheid, ordelijkheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit en plezier. Een positieve instelling en respect voor de patiënt staan voorop. Je bent assertief en in staat om op een goede manier feedback te ontvangen en te geven.

Aanbod

ZGT biedt jou

Een uitdagende en afwisselende baan, mede door de twee verschillende locaties met zowel inzet op hoog als laag complex, in een gemotiveerd team dat zich kenmerkt door professionaliteit en collegialiteit.

De arbeidsovereenkomst is in eerste instantie voor de duur van één jaar, met mogelijkheid tot omzetting naar onbepaalde tijd. Het dienstverband kan zo spoedig mogelijk aanvangen. Het aantal uren bedraagt maximaal 36 uur (100 %) gemiddeld per week. Parttime werken is in overleg mogelijk, met een ondergrens van 24 uur (66,67 %) gemiddeld per week.

Jouw salaris is ingedeeld in FWG 55 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.882,= (55-0) en maximaal € 4.227,= (55-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.

Voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Bedrijfsprofiel Ziekenhuis Groep Twente

Aangenaam!

Je komt te werken binnen het OK-complex op de holding en recovery. De OK, ook wel het hart van het ziekenhuis, bestaat uit de holding, operatiekamers en de recovery. ZGT heeft 2 locaties. Locatie Hengelo richt zich vooral op planbare hoog volume zorg, waar locatie Almelo zich vooral richt op hoog complexe en acute zorg.

Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijvend ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor jou!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van het ZGT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878