Gebouwbeheerder WTB

Ben jij een gedreven professional met passie voor het beheer en onderhoud van werktuigbouwkundige installaties? Wil jij bijdragen aan de visie en strategie op het gebied van beheer en onderhoud binnen een uitdagende zorgomgeving? Dan ben jij wellicht de nieuwe gebouwbeheerder bij ZGT!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-3-2024
Aantal uur
36
Vervaldatum
22-4-2024
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Ziekenhuisgroep Twente (ZGT) is een vooraanstaand ziekenhuis met locaties in Hengelo en Almelo. Als onderdeel van het facilitair bedrijf speelt de afdeling vastgoed een cruciale rol in het beheer en onderhoud van het ZGT-vastgoed, waarbij de focus ligt op het waarborgen van de continuïteit en beschikbaarheid van het zorgproces.


Als gebouwbeheerder ben jij dé expert op het gebied van werktuigbouwkundige installaties binnen ZGT. Je bent verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud binnen jouw aandachtsgebieden, waarbij je de visie en strategie uitzet en actief deelneemt aan (grootschalige) projecten. Je draagt bij aan duurzaamheid, kwaliteitsborging en efficiëntie in het beheerproces. Jouw inzicht en visie op toekomstige ontwikkelingen betreffende werktuigbouwkundige installaties zijn essentieel voor de vooruitgang. Je draagt bij aan de vloeiende werking van het zorgproces binnen ZGT en geeft belangrijke input voor het Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP), met een sterke focus op duurzaamheid.


In samenwerking met diverse teams binnen de afdeling vastgoed, technici, het projectenbureau, gebruikers en onderaannemers, werk je intensief aan het realiseren van succesvolle projecten en het waarborgen van optimale prestaties. In de projecten geef jij sturing en zorg je voor een naadloze overgang naar de beheersorganisatie. Je hebt een scherp oog voor oplossingen bij installatietechnische uitdagingen en werkt nauwgezet volgens gestandaardiseerde werkprocessen, altijd gericht op optimalisatie. Je registreert zorgvuldig jouw werkzaamheden in de beschikbare systemen, waaronder Ultimo, O-prognose en Zenya.


Kwaliteit staat bij jou voorop, en je bent gedreven om te voldoen aan de gestelde normen en kwaliteitssystemen zoals Qualicor Europe / QMT. Je rapporteert nauwkeurig over de voortgang van beheer en onderhoud, alsmede over de projecten aan de coördinator gebouwbeheer. Je beoordeelt, evalueert en waarborgt onderhoudscontracten in lijn met de operationele uitvoering en draagt bij aan het beheer van tekeningen en opstellen van Standaard Technische Omschrijvingen (STO's).


Als gebouwbeheerder bij ZGT krijg je de kans om te excelleren en een waardevolle bijdrage te leveren aan een innovatieve zorgomgeving. Wij bieden jou een uitdagende functie in een dynamische zorgomgeving met ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling en opleiding en bijscholing. Daarnaast werk je binnen een flexibel en enthousiast team waarbinnen samenwerking en eigen initiatief worden gewaardeerd. Samen komen wij tot de beste oplossingen voor de zorg.

Functievereisten

  • Je bent in het bezit van een HBO-diploma, bij voorkeur werktuigbouwkundig.
  • Je bent flexibel in denken en handelen, bent een positieve teamplayer en hebt goede kennis en ervaring op het gebied van werktuigbouwkundige installaties.
  • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden, je werkt klantgericht en een proactieve en gestructureerde werkhouding zijn cruciaal, samen met resultaatgerichtheid en het vermogen om in een procesmatige omgeving te werken.
  • Stressbestendigheid en respectvolle samenwerking zijn essentieel, evenals flexibiliteit om op meerdere locaties (Almelo en Hengelo) te werken en ervaring met digitale systemen.
  • Goed om te weten: je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen.

Aanbod

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor 36 uur (100%) gemiddeld per week.
  • FWG 60 CAO Ziekenhuizen, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 3.736,= (60-0) en maximaal € 5.473,= (60-13) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Per 01 juni a.s. wordt dit in verband met de komende CAO verhoging minimaal € 3.923,= (60-0) en maximaal € 5.746,= (60-13) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
  • Gratis parkeren voor ZGT personeel, een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, tot 57 naar keuze te besteden persoonlijke levensfase budget uren per jaar en een zeer actieve personeelsvereniging.
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling via allerlei workshops/trainingen.

Bedrijfsprofiel ZGT

Wij zijn ZGT, hét in Twente gewortelde topklinische ziekenhuis in Almelo en Hengelo waar aandacht voor de patiënt en mens centraal staat. Een plek waar wij met plezier werken en waar we duurzaam inzetten op vooruitstrevende verbeteringen in de zorg. ZGT heeft de kennis, kunde en het enthousiasme om de regionale uitdagingen in de gezondheidszorg aan te gaan. Met ruim 3200 gedreven medewerkers en 300 vrijwilligers zetten wij ons in samenwerking met patiënten, naasten en andere zorgaanbieders dag en nacht in voor de beste zorg in Twente. Daar zijn wij onmeunig trots op.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ZGT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878