CCU verpleegkundige in opleiding

ZGT is op zoek naar een CCU verpleegkundige in opleiding.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
15-3-2024
Aantal uur
32
Vervaldatum
26-4-2024
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Wat ga je doen?


Op de afdeling CCU/EHH van ZGT werk je in een dynamisch team dat hoogstaande zorg biedt aan patiënten met complexe cardiale zorgvragen. Hier staat continu streven naar de hoogste kwaliteit van cardiale diagnostiek, behandeling en zorg centraal. Als CCU verpleegkundige in opleiding maak je deel uit van dit team en word je opgeleid om de regie te voeren over opname, behandeling en ontslag van patiënten op de CCU.


In een multidisciplinair team ontwikkel je je tot een volwaardige CCU verpleegkundige, waarbij je verantwoordelijk bent voor het coördineren, bewaken en waarborgen van de kwaliteit en continuïteit van het zorgverleningsproces. Je begeleidt patiënten en hun families tijdens het ziekteproces en hebt als CCU verpleegkundige een cruciale rol in het bieden van zorg op maat. Samen met je collega's voer je de regie over de dagelijkse gang van zaken op de afdeling, altijd met de focus op de beste zorg voor onze patiënten.


De opleiding start in okotber, duurt een jaar, en bestaat uit een theoretisch en praktisch gedeelte. Bij voorkeur begin je 3 maanden eerder, in juni of juli, om ingewerkt te worden op de afdeling en binnen het team. Tijdens het eerste deel van je opleiding sta je boven formatief, en gedurende het traject word je begeleid door een ervaren en gediplomeerd verpleegkundige CC.


Hou je van verdieping in de cardiologie, leveren van zorg met hoge turnover en interventies zoals reanimaties? Dan ben jij de verpleegkundige die we zoeken.

Functievereisten

Wie ben jij?


  • Je hebt een afgeronde MBO-V of HBO-V opleiding. Bij voorkeur heb je twee jaar ervaring als algemeen verpleegkundige binnen de cardiologie.
  • Je bent bezig met zelfontwikkeling, hebt goede sociale en communicatieve eigenschappen en bent analytisch sterk.
  • Je bent omgevingsbewust, werkt resultaatgericht en hebt een helikopterview. Je toont graag verantwoordelijkheidsgevoel en bent bereid actief deel te nemen aan ontwikkelingen op de afdeling.
  • Acute zorg spreekt je aan en je blijft hierbij in control. We spreken elkaar aan op professionaliteit en kwaliteit en je voelt je hier prettig bij.
  • Goed om te weten: je bent beschermd tegen Hepatitis B en je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen.

Aanbod

Wat krijg je van ZGT


  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding tijd voor 32 (88,89%) uur gemiddeld per week. Het is onze intentie om jou na een positieve afronding van de opleiding een dienstverband voor onbepaalde tijd aan te bieden. Als je al een overeenkomst hebt voor onbepaalde tijd bij ZGT, dan blijft deze gehandhaafd en word je geplaatst voor de duur van de opleiding. De terugbetalingsregeling conform de regeling studiekosten van ZGT is van toepassing.
  • Gedurende de inwerkperiode voorafgaand aan de opleiding word je ingezet als algemeen verpleegkundige met de daarbij horende inschaling in FWG 45 CAO Ziekenhuizen. Bij de start van de opleiding word je ingeschaald in FWG 50, en verdien je, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.879,= (50-0) en maximaal € 4.118,= (50-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Na afronding van de opleiding en plaatsing op de IC wordt jouw salaris ingeschaald in FWG 55.
  • Gratis parkeren voor ZGT personeel, een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, tot 57 naar keuze te besteden persoonlijke levensfase budget uren per jaar en een zeer actieve personeelsvereniging.
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling via allerlei workshops/trainingen.

Bedrijfsprofiel ZGT

Wij zijn ZGT!


Wij zijn ZGT, hét in Twente gewortelde topklinische ziekenhuis in Almelo en Hengelo waar aandacht voor de patiënt en mens centraal staat. Een plek waar wij met plezier werken en waar we duurzaam inzetten op vooruitstrevende verbeteringen in de zorg. ZGT heeft de kennis, kunde en het enthousiasme om de regionale uitdagingen in de gezondheidszorg aan te gaan. Met ruim 3200 gedreven medewerkers en 300 vrijwilligers zetten wij ons in samenwerking met patiënten, naasten en andere zorgaanbieders dag en nacht in voor de beste zorg in Twente. Daar zijn wij onmeunig trots op!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ZGT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878