Anesthesiemedewerker

ZGT is op zoek naar een Anesthesiemedewerker.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
15-3-2024
Aantal uur
30
Vervaldatum
18-4-2024
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Wat ga je doen?


Voor het operatiecomplex bij ZGT zijn wij op zoek naar enthousiaste en betrokken anesthesiemedewerkers die willen bijdragen aan veilige en hoogwaardige zorg in een moderne omgeving. Met 17 operatiekamers en robotchirurgie werk je binnen een dynamische werkomgeving waar jouw expertise tot bloei komt. In Almelo bieden wij een spoedprogramma met complexe en gespecialiseerde zorg en Hengelo een hoogontwikkeld electief programma. 


Als anesthesiemedewerker bij ZGT ben je de sleutel tot veiligheid en kwaliteit tijdens onze operatieprocessen. Je begeleidt en verzorgt de patiënt in alle fases van de operatie. Je werkt met moderne faciliteiten zoals robotchirurgie en wij bieden scholingsmogelijkheden tot sedatie praktijk specialist (SPS) en op het gebied van acute pijnservice (APS) en preoperatieve screening (POS). 


Wij bieden jou:


 • Een uitdagende en afwisselende baan op twee locaties (Almelo en Hengelo) met laag, midden en hoog complexe OK-programma's.
 • Een werkplek in een gemotiveerd team met een goede sfeer, korte lijnen, collegialiteit en professionaliteit.
 • Een gedegen inwerkperiode en ontwikkelmogelijkheden voor de toekomst.

Functievereisten

Wie ben jij?


 • Je bent in het bezit van een CZO diploma anesthesiemedewerker of staat op het punt om deze te behalen.
 • Hoeveel werkervaring je hebt is minder van belang. Je krijgt bij ons een gedegen inwerkperiode. 
 • Onze operatie afdeling op de locatie Almelo is een 24-uursbedrijf, dus je bent bereid en in staat om wisselende diensten te werken. 
 • Je bent een betrokken, enthousiaste, proactieve professional die zelfstandig in een unieke innovatieve omgeving altijd streeft naar de beste zorg voor de patiënt.
 • Je hebt toegewijde aandacht voor en betrokkenheid bij onze patiënten, je toont bereidheid tot samenwerking en collegialiteit en je bent proactief en zelfstandig.
 • Goed om te weten: je bent beschermd tegen Hepatitis B en je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen.

Aanbod

Wat krijg je van ZGT


 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor, in overleg met jou, tussen de 24 uur (66,67%) en 36 uur (100%) gemiddeld per week. 
 • FWG 55 CAO Ziekenhuizen, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 3.434,= (55-0) en maximaal € 4.842,= (55-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. 
 • Een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, tot 57 uur naar keuze te besteden persoonlijke levensfase budget uren per jaar en een zeer actieve personeelsvereniging.
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling via allerlei workshops/trainingen

Bedrijfsprofiel ZGT

Wij zijn ZGT!


Wij zijn ZGT, hét in Twente gewortelde topklinische ziekenhuis in Almelo en Hengelo waar aandacht voor de patiënt en mens centraal staat. Een plek waar wij met plezier werken en waar we duurzaam inzetten op vooruitstrevende verbeteringen in de zorg. ZGT heeft de kennis, kunde en het enthousiasme om de regionale uitdagingen in de gezondheidszorg aan te gaan. Met ruim 3200 gedreven medewerkers en 300 vrijwilligers zetten wij ons in samenwerking met patiënten, naasten en andere zorgaanbieders dag en nacht in voor de beste zorg in Twente. Daar zijn wij onmeunig trots op!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ZGT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878