Specialistisch laborant interventie

ZGT is op zoek naar een Specialistisch laborant interventie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
15-3-2024
Aantal uur
36
Vervaldatum
18-4-2024
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Wat ga je doen?


Je werkt binnen het OK-complex op zowel de interventiekamer als de hybride OK. Een verschil met de werkzaamheden van de andere specialistisch laboranten die binnen de afdeling radiologie werken is, dat je, naast het zorgdragen voor optimale toepassing van moderne beeldvormende technieken zodat een goede diagnose gesteld wordt, echt bijdraagt aan het beter maken van de patiënten. De functie is uitdagend en afwisselend en de samenwerking tussen de collega’s van het interventieteam is top. Je bent verantwoordelijk voor het hele proces van de planning tot het ontslag van de patiënten. Je coördineert en faciliteert de interventies die door de interventie radioloog, met jouw ondersteuning, worden uitgevoerd. Je werkt je diensten samen met twee collega-laboranten en de interventieradioloog. Je werkt echt in teamverband om samen het beste resultaat voor de patiënt te behalen. Iedereen staat op gelijke voet en ook jouw inbreng wordt gewaardeerd. Door de grote afwisseling in de werkzaamheden en zowel geplande als spoed- en traumazorg is het werk erg dynamisch. Dit maakt de functie ook zo uitdagend omdat je te allen tijde moet blijven schakelen tussen de verschillende werkzaamheden. Ook draai je af en toe diensten mee op de reguliere radiologie afdeling, wat het werk nog meer afwisselend maakt.

Functievereisten

Wie ben jij?


  • Je hebt de opleiding MBRT en de post Hbo opleiding interventieradiologie met succes afgerond (mocht je reeds 2 jaar werkzaam zijn als laborant en wanneer je graag de opleiding wilt volgen, dan willen we je ook vragen om te reageren).
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je hebt goede contactuele eigenschappen, bent inventief, beschikt over een grote mate van accuratesse en je kunt omgaan met hectiek. 
  • Tevens ben je een teamspeler en je hebt een flexibele klantgerichte houding. Daarnaast ben je bereid om wisselende en bereikbaarheidsdiensten te draaien. Je voelt je prettig in een omgeving waar medische ingrepen worden verricht.
  • Goed om te weten: je bent beschermd tegen Hepatitis B en je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen.

Aanbod

Wat krijg je van ZGT?


  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor gemiddeld 36 uur (100%) per week. Parttime werken is mogelijk, met een ondergres van 24 uur (66,67%) gemiddeld per week.
  • FWG 50 (wanneer je de opleiding interventieradiologie hebt afgerond), afhankelijk van je ervaring, minimaal € 3.047,= (50-0) en maximaal € 4.324,= (50-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
  • Gratis parkeren voor ZGT personeel, een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, tot 57 naar keuze te besteden persoonlijke levensfase budget uren per jaar en een zeer actieve personeelsvereniging.
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling via allerlei workshops/trainingen. O.a via het platform GoodHabitz.

Bedrijfsprofiel ZGT

Wij zijn ZGT!


Wij zijn ZGT, hét in Twente gewortelde topklinische ziekenhuis in Almelo en Hengelo waar aandacht voor de patiënt en mens centraal staat. Een plek waar wij met plezier werken en waar we duurzaam inzetten op vooruitstrevende verbeteringen in de zorg. ZGT heeft de kennis, kunde en het enthousiasme om de regionale uitdagingen in de gezondheidszorg aan te gaan. Met ruim 3200 gedreven medewerkers en 300 vrijwilligers zetten wij ons in samenwerking met patiënten, naasten en andere zorgaanbieders dag en nacht in voor de beste zorg in Twente. Daar zijn wij onmeunig trots op!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ZGT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878