ANIOS SEH/EHH

Wil jij dé kickstart voor jouw carrière als arts? Ga jij binnen ons topklinische ziekenhuis de basis creëren voor jouw toekomst? Dan is deze baan bij ZGT voor jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
3-10-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
31-12-2023
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Op de SEH van ZGT Almelo worden jaarlijks ruim 30.000 patiënten gezien met een acute zorgvraag. De SEH telt 18 centraal gemonitorde kamers, waaronder 2 traumakamers en heeft de beschikking over een CT-scan en een echo op de SEH. Onze locatie is een level-2 traumacentrum. Efficiënt en snel samenwerken is bij het bieden van zorg op de SEH van levensbelang. Professionaliteit, openheid, collegialiteit en enthousiasme staan bij ons hoog in het vaandel. De afdeling kenmerkt zich door een positieve en collegiale werksfeer. Je werkt in een team met SEH-verpleegkundigen, doktersassistenten, gastvrouwen, VS/PA'ers, SEH-artsen en arts-assistenten. De lijnen voor overleg met medisch specialisten zijn kort en de samenwerking is goed.


Als ANIOS SEH/EHH ben je werkzaam op de SEH en de EHH in Almelo. Dit zijn zeer leuke, dynamische en uitdagende afdelingen. Je doet de eerste opvang, stabilisatie, diagnostiek en (acute) behandeling van de patiënten op deze twee afdelingen. Je beoordeelt en behandelt zowel verwezen als onverwezen patiënten van bijna alle specialismen. Op de SEH werk je onder directe supervisie en begeleiding van SEH-artsen KNMG. Hierdoor heb je de mogelijkheid om in een zeer veilige leeromgeving meer ervaring op te doen. We bieden een uitdagende werkomgeving waarin je verantwoordelijkheid kunt nemen en je de ruimte krijgt voor het ontwikkelen van jouw competenties. Onze enthousiaste specialisten en collega arts-assistenten staan graag voor je klaar. Ook is er aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling via devitaledapperedokters.nl


Je start altijd met een inwerkperiode van twee maanden. Binnen de inwerktijd bieden we je cursussen aan zoals ATLS, SBMS en de ALS om je voor te bereiden op je diensten. Na de inwerkperiode ga je zelfstandig als arts aan de slag, waarbij de mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid wordt afgestemd op jouw ontwikkeling en ervaring. Je wordt direct opgenomen binnen het leuke team van arts-assistenten. Ook het laagdrempelige en open werkklimaat waarin jouw ontwikkeling centraal gesteld wordt zal je zeker aanspreken. De Vereniging van Assistent Geneeskundigen van ZGT behartigt jouw belangen en organiseert regelmatig workshops, onderwijs, cursussen, informatieve bijeenkomsten en gezellige activiteiten waar je aan deel kunt nemen. De collega’s van de ZGT Academie kunnen je ondersteunen bij allerlei zaken zoals bijvoorbeeld op het vlak van wetenschap en onderzoek. 


Graag bieden wij jou de kans om je bij ons te ontwikkelen en kennis te laten maken met verschillende specialismen en afdelingen, daarom zijn ook combinaties met andere specialismen mogelijk. Of het nu gaat om het opdoen van algemene of specifieke kennis en ervaring op het gebied van chirurgie, intensive care, interne geneeskunde of spoedeisende hulp, wij helpen je graag om je klaar te stomen voor je vervolgopleiding. Samen bouwen wij aan de basis van jouw toekomst als medisch specialist.

Functievereisten

 • Een enthousiaste basisarts die uitdagingen niet uit de weg gaat.
 • Je bent leergierig en gedreven.
 • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden en affiniteit met acute geneeskunde.
 • Je bent op zoek naar een voorbereiding voor een opleidingsplaats.
 • Goed om te weten: je bent beschermd tegen Hepatitis B en je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen.

Aanbod

 • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor afhankelijk van jouw wensen 24 (66,67%) tot 36 uur (100%) gemiddeld per week.
 • FWG 65 CAO Ziekenhuizen, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 4.042,= (65-0) en maximaal € 6.091,= (65-13) bruto per maand op basis van een dienstverband van 36 uur.
 • Als je minimaal 1 jaar als ANIOS SEH/EHH bij ons werkt, krijg je een half jaar korting op de huisartsenopleiding. 
 • Een aantrekkelijke verhuiskostenregeling, indien je verhuist naar het door ZGT aangewezen woongebied. Ook helpen we je graag bij het vinden van passende woonruimte in het centrum van Almelo.
 • Gratis parkeren voor ZGT personeel, een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, tot 57 naar keuze te besteden persoonlijke levensfase budget uren per jaar en een zeer actieve personeelsvereniging.
 • Aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling via allerlei workshops/trainingen.
 • Volop mogelijkheden voor het opdoen van praktijkervaring en een uitgebreid netwerk in de opleidingsregio en daarbuiten.

Bedrijfsprofiel ZGT

Wij zijn ZGT, hét in Twente gewortelde topklinische ziekenhuis waar aandacht voor de patiënt en mens centraal staat. Een plek waar wij met plezier werken en waar we duurzaam inzetten op vooruitstrevende verbeteringen in de zorg. ZGT heeft de kennis, kunde en het enthousiasme om de regionale uitdagingen in de gezondheidszorg aan te gaan. Met ruim 3200 gedreven medewerkers en 300 vrijwilligers zetten wij ons in samenwerking met patiënten, naasten en andere zorgaanbieders dag en nacht in voor de beste zorg in Twente. Daar zijn wij onmeunig trots op!


Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ZGT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878