Medisch beeldvormings- en bestralingsdeskundigen

Heb jij een specialisatie echografie, MRI, CT of angiografie en interventies gevolgd of heb je affiniteit met nucleaire geneeskunde en vind jij het leuk om in een professioneel en flexibel team te werken? Zoek je daarnaast uitdaging in je werk en wil jij je graag blijven ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor jou, lees snel de hele vacature! Voor de afdeling radiologie/nucleaire geneeskunde van ZGT zoeken zij Medisch beeldvormings- en bestralingsdeskundigen

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
15-9-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
31-12-2023
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als MBB’er kom je te werken op de afdeling radiologie/nucleaire geneeskunde. De afdeling beschikt over onderzoekskamers met geavanceerde apparatuur en over een state of  the art hybride OK. Er wordt onderzoek verricht met behulp van verschillende technieken, waaronder digitale bucky, MRI, (PET)CT, gammacamera, angiografie en interventie, mammografie en echografie. Als MBB’er verricht je zelfstandig onderzoeken en assisteer je bij onderzoeken met behulp van (digitale) beeldvormende technieken. Als MBB’er bij nucleaire geneeskunde werk je o.a. samen met een medewerker van onze apotheek in het hotlab. Je begeleidt, informeert en instrueert de patiënt met betrekking tot het onderzoek.


Je werkt in een flexibel team, waardoor er altijd wel iets te regelen valt (qua werkdagen ruilen, diensten overnemen). De sfeer op de afdeling is goed. We zijn trots op elkaar als collega’s en samen zorgen we ervoor dat we iedere dag opnieuw goede diagnostiek leveren voor onze medisch specialisten en voor de huisartsen in de regio.

Functievereisten

  • Je hebt de opleiding MBRT met succes afgerond en je hebt bij voorkeur een post Hbo-opleiding gevolgd in één of meer van de volgende specialisatie; echo, MRI, CT of angiografie en interventies. 
  • Als je net afgestudeerd bent, en interesse hebt om een specialisatie te volgen óf je bent derdejaars MBRT student, word je ook van harte uitgenodigd om te solliciteren!
  • Je bent inventief en beschikt over een grote mate van accuratesse. Je hebt tevens een flexibele klantgerichte houding, kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en je hebt goede contactuele eigenschappen
  • Goed om te weten: je bent beschermd tegen Hepatitis B en je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen. 

Aanbod

  • Een arbeidsovereenkomst is voor onbepaalde tijd voor 36 uur (100%) per week. Parttime werken is mogelijk, met een ondergrens van 24 uur (66,67%) gemiddeld per week. 
  • FWG 50, CAO Ziekenhuizen, afhankelijk van ervaring en opleiding, minimaal € 2.879,= (50-0) en maximaal € 4.118,= (50-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
  • Laboranten met echo specialisatie ontvangen daarboven op een toeslag. Indien je nog geen specialisatie hebt voltooid, word je ingeschaald in FWG 45, en als je nog in opleiding bent kunnen we je mogelijk inzetten als laborant met beperkte taken en word je ingeschaald in FWG 40.
  • Gratis parkeren voor ZGT personeel, een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, tot 57 naar keuze te besteden persoonlijke levensfase budget uren per jaar en een zeer actieve personeelsvereniging.
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling via allerlei workshops/trainingen. O.a via het platform GoodHabitz.

Bedrijfsprofiel ZGT

Wij zijn ZGT, hét in Twente gewortelde topklinische ziekenhuis in Almelo en Hengelo waar aandacht voor de patiënt en mens centraal staat. Een plek waar wij met plezier werken en waar we duurzaam inzetten op vooruitstrevende verbeteringen in de zorg. ZGT heeft de kennis, kunde en het enthousiasme om de regionale uitdagingen in de gezondheidszorg aan te gaan. Met ruim 3200 gedreven medewerkers en 300 vrijwilligers zetten wij ons in samenwerking met patiënten, naasten en andere zorgaanbieders dag en nacht in voor de beste zorg in Twente. Daar zijn wij onmeunig trots op!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ZGT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878