Personeelsplanner

Houd jij ervan om snel te schakelen en verantwoordelijkheid te nemen? Zie jij geen problemen maar kansen? Krijg jij energie van het behalen van resultaten? Dan ben jij mogelijk de planner die ZGT zoekt! Voor de afdeling radiologie en nucleaire geneeskunde zoeken zij een Personeelsplanner.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
15-9-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
5-10-2023
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als planner voor onze afdeling draag jij, samen met je collega planners, zorg voor de efficiënte en verantwoorde inzet van onze medewerkers. Je zorgt voor een rooster dat aansluit bij de gevraagde patiëntenzorg en de beschikbare capaciteit. Je bent verantwoordelijk voor het oplossen van complexe vraagstukken rondom roostering en onderhoudt actief contact met unithoofden en medewerkers om een match te realiseren tussen vraag en aanbod. Jij bent het aanspreekpunt voor de medewerkers van de afdeling voor alle vragen rondom roostering. Daarnaast beheer je zelfstandig de administratieve processen en draag je zorg voor een tijdige, correcte en volledige verantwoording van de roosters.

Functievereisten

  • Je beschikt over een administratieve opleiding op minimaal MBO niveau.
  • Je bent analytisch en communicatief vaardig, resultaatgericht, denkt in mogelijkheden en oplossingen en bezit overtuigingskracht. Je werkt nauwkeurig en zelfstandig en bent sterk in het plannen en organiseren om steeds weer de beste oplossing te vinden.
  • Je hebt actuele kennis van de ziekenhuisorganisatie of bent bereid het ziekenhuis te leren kennen. Ook bezit je kennis met betrekking tot het doelmatig en flexibel inzetten van personeel en van relevante wet- en regelgeving en CAO Ziekenhuizen.
  • Je hebt bij voorkeur kennis van Monaco roosterplanning en kan goed overweg met het Officepakket. Daarnaast ben je aantoonbaar sterk in het werken met digitale systemen en gericht op het continu verbeteren van het roosterproces en de toepassing van het systeem.
  • Goed om te weten: je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen.

Aanbod

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor gemiddeld 24 uur (66,67%) tot 36 uur (100%) per week.
  • FWG 40 CAO ziekenhuizen, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.241,= (40-0) en maximaal € 3.318,= (40-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
  • Gratis parkeren voor ZGT personeel, een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, tot 57 naar keuze te besteden persoonlijke levensfase budget uren per jaar en een zeer actieve personeelsvereniging.
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling via allerlei workshops/trainingen. O.a via het platform GoodHabitz.

Bedrijfsprofiel ZGT

Wij zijn ZGT, hét in Twente gewortelde topklinische ziekenhuis in Almelo en Hengelo waar aandacht voor de patiënt en mens centraal staat. Een plek waar wij met plezier werken en waar we duurzaam inzetten op vooruitstrevende verbeteringen in de zorg. ZGT heeft de kennis, kunde en het enthousiasme om de regionale uitdagingen in de gezondheidszorg aan te gaan. Met ruim 3200 gedreven medewerkers en 300 vrijwilligers zetten wij ons in samenwerking met patiënten, naasten en andere zorgaanbieders dag en nacht in voor de beste zorg in Twente. Daar zijn wij onmeunig trots op.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ZGT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878