Specialistisch laborant echografie

Heb jij graag de ruimte om als volwaardig onderdeel van een multidisciplinair team elke dag te kunnen doen waar jij gelukkig van wordt? Ga jij zowel jezelf als onze afdeling radiologie verder ontwikkelen binnen ons topklinische ziekenhuis? Dan is deze baan bij ZGT wellicht voor jou! Voor de afdeling radiologie/nucleaire geneeskunde zijn zij op zoek naar een Specialistisch laborant echografie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
15-9-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
31-12-2023
Opleidingsniveau
-

Functie omschrijving

De afdeling radiologie/nucleaire geneeskunde beschikt over onderzoekskamers met innovatieve en geavanceerde apparatuur en over een state of the art hybride OK. Voor de onderzoeken gebruiken we verschillende technieken, waaronder een volledig geautomatiseerde digitale bucky, MRI, (PET)CT, gammacamera, angiografie en interventie, mammografie en echografie.


Het echoteam bestaat uit 23 laboranten die op een open, gemoedelijke en nuchtere manier met elkaar samenwerken. Iedereen is trots op de goede diagnostiek die het team levert aan de medisch specialisten van ZGT en voor de huisartsen in de regio. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met de radiologen en arts assistenten radiologie.


Als specialistisch echolaborant krijg je veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Je voert echo’s uit van zowel huisarts-, klinische als SEH patiënten. Daarnaast assisteer je bij puncties. Je begeleidt, informeert en instrueert patiënten. Met jouw deskundige en empathische manier van werken maak je het verschil voor onze patiënten. Door het toepassen van klinisch redeneren lever je een belangrijke bijdrage in het proces van de diagnosestelling en ben je een belangrijke partner voor de radiologen. 


Vanuit jouw rol kun je je in allerlei richtingen verder ontwikkelen. Bijvoorbeeld door je te specialiseren in ons hoge niveau van MSK onderzoeken of door het zelfstandig doen van schildklier classificaties. Ook zijn er allerlei neventaken binnen en buiten de afdeling mogelijk. Het combineren van jouw specialisatie met inzet bij andere modaliteiten kan ook een interessante mogelijkheid voor je zijn om je in de breedte te ontwikkelen. Je neemt deel aan diverse interne scholingen en draagt, naast het inwerken van nieuwe collega laboranten, bij aan het begeleiden en opleiden van arts assistenten radiologie en stagiaires.

Functievereisten

  • Je hebt de opleiding MBRT en de post hbo opleiding echografie met succes afgerond.
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je hebt goede contactuele eigenschappen, bent inventief, beschikt over een grote mate van accuratesse, je kunt omgaan met hectiek en je hebt een flexibele, patiëntgerichte houding. Daarnaast ben je bereid om wisselende en bereikbaarheidsdiensten te draaien.
  • Goed om te weten: je bent voldoende beschermd tegen Hepatitis B en je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag overleggen.

Aanbod

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor gemiddeld 36 uur (100%) per week. Parttime werken is mogelijk, met een ondergrens van gemiddeld 24 uur (66,67%) gemiddeld per week. Het dienstverband kan op korte termijn ingaan.
  • FWG 50 CAO Ziekenhuizen, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.879,= (50-0) en maximaal € 4.118,= (50-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.  Bovenop jouw salaris krijg je in de functie van specialistisch laborant echografie maandelijks twee extra periodieken uitbetaald. 
  • Ook krijg je bij ons een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, ORT-toeslagen, naar keuze te besteden PLB-uren, een reiskostenvergoeding en eventuele andere voorkomende toeslagen conform de CAO Ziekenhuizen.
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling via allerlei workshops/trainingen.

Bedrijfsprofiel ZGT

Wij zijn ZGT!

Wij zijn ZGT, hét in Twente gewortelde topklinische ziekenhuis in Almelo en Hengelo waar aandacht voor de patiënt en mens centraal staat. Een plek waar wij met plezier werken en waar we duurzaam inzetten op vooruitstrevende verbeteringen in de zorg. ZGT heeft de kennis, kunde en het enthousiasme om de regionale uitdagingen in de gezondheidszorg aan te gaan. Met ruim 3200 gedreven medewerkers en 300 vrijwilligers zetten wij ons in samenwerking met patiënten, naasten en andere zorgaanbieders dag en nacht in voor de beste zorg in Twente. Daar zijn wij onmeunig trots op!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ZGT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878