AIOS radiologie

Wil jij als radioloog werken en leren in een topklinisch ziekenhuis binnen een laagdrempelige en afwisselende leeromgeving? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijven ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is dit dé opleidingsplek bij ZGT voor jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-8-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
18-9-2023
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

De maatschappen radiologie van Ziekenhuisgroep Twente (ZGT), Medisch Spectrum Twente (MST) en Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) zijn gefuseerd in MRON (= Maatschap Radiologie Oost-Nederland). Zowel ZGT als MST werken samen met het Universitair Medisch Centrum in Groningen (UMCG). Beiden participeren in diverse medische vervolgopleidingen. Op wetenschappelijk gebied is er samenwerking met de Universiteit Twente. Voor de opleidings- en onderwijsregio Noord- en Oost Nederland is MRON voor 2024 op zoek naar meerdere AIOS en ANIOS radiologie.


Binnen zowel ZGT als MST biedt MRON de volledige opleiding tot radioloog, waarbij het derde opleidingsjaar plaats vindt in het UMC Groningen. De opleiding tot radioloog duurt vijf jaar. In ZGT zijn 9 arts-assistenten in opleiding werkzaam binnen de radiologie. Dit betekent dat er altijd iemand is die met je kan sparren over opleidingsvraagstukken. Op wetenschappelijk gebied wordt er samengewerkt met de Universiteit Twente. MRON biedt regionaal onderwijs en regionale refereeravonden waarbij kennis volop gedeeld kan worden.


Als AIOS binnen ZGT zal je snel opgenomen worden binnen het team van art-assistenten. Ook het laagdrempelige en open werkklimaat waarin jouw ontwikkeling centraal gesteld wordt, zal je zeker aanspreken. De Vereniging van Assistent-Geneeskundigen van ZGT behartigt jouw belangen en organiseert regelmatig workshops, onderwijs, cursussen, informatieve bijeenkomsten en gezellige activiteiten waar je aan deel kunt nemen. De collega’s van de ZGT Academie ondersteunen jou bij allerlei zaken zoals bijvoorbeeld het periodiek organiseren van intervisie bijeenkomsten en wetenschapsdagen.


Wij bieden een uitdagende werkomgeving waarin je verantwoordelijkheid kunt nemen en je de ruimte krijgt voor het ontwikkelen van jouw competenties. Onze enthousiaste praktijkopleiders en collega arts-assistenten staan graag voor je klaar.  Door middel van een eigen portfolio en persoonlijke gesprekken monitoren wij jouw persoonlijke ontwikkeling en voortgang en bieden wij je de werkzaamheden en verantwoordelijkheden passend bij jouw ontwikkeling. Samen bouwen wij aan de basis van jouw toekomst als radioloog.

Functievereisten

  • Een enthousiaste basisarts die uitdagingen niet uit de weg gaat.
  • Je bent leergierig en gedreven en hebt aantoonbare belangstelling voor radiologie.
  • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden en bent een teamplayer.
  • Goed om te weten: je bent beschermd tegen Hepatitis B en je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen.

Aanbod

  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding tot radioloog.
  • Een salaris volgens de CAO-Ziekenhuizen.
  • Een aantrekkelijke verhuiskostenregeling, indien je verhuist naar het door ZGT aangewezen woongebied. Ook helpen we je graag bij het vinden van passende woonruimte in het centrum van Almelo.
  • Een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, tot 57 naar keuze te besteden persoonlijke levensfase budget uren per jaar en een zeer actieve personeelsvereniging.
  • Aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling via allerlei workshops/trainingen.
  • Volop mogelijkheden voor het opdoen van praktijkervaring en een uitgebreid netwerk in de opleidingsregio en daarbuiten.

Bedrijfsprofiel ZGT

Wij zijn ZGT, hét in Twente gewortelde topklinische ziekenhuis in Almelo en Hengelo waar aandacht voor de patiënt en mens centraal staat. Een plek waar wij met plezier werken en waar we duurzaam inzetten op vooruitstrevende verbeteringen in de zorg. ZGT heeft de kennis, kunde en het enthousiasme om de regionale uitdagingen in de gezondheidszorg aan te gaan. Met ruim 3200 gedreven medewerkers en 300 vrijwilligers zetten wij ons in samenwerking met patiënten, naasten en andere zorgaanbieders dag en nacht in voor de beste zorg in Twente. Daar zijn wij onmeunig trots op.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ZGT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878