Medewerker steriele medisch hulpmiddelen (MSMH)

Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijvend ontwikkelen als zorgprofessional?  En zie jij jezelf als Medewerker steriele medisch hulpmiddelen? Dan is ZGT de werkgever voor jou! 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
7-7-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
31-12-2023
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Jouw werkzaamheden als medewerker steriele medische hulpmiddelen bestaan uit het reinigen, desinfecteren en steriliseren van medische hulpmiddelen. Het controleren van de gedesinfecteerde medische hulpmiddelen op functionaliteit en reinheid, het transporteren van medische hulpmiddelen en het signaleren van onjuistheden ten aanzien van het gebruik van steriele medische hulpmiddelen.

Functievereisten

 • Je bent in het bezit van een mbo-diploma medewerker steriele medische hulpmiddelen.
 • Je bent enthousiast, gemotiveerd en initiatiefrijk. Je bent stressbestendig en kunt goed in teamverband werken.
 • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden, zowel als het gaat om contact met klanten als collega’s.
 • Jouw werkstijl kenmerkt zich door zelfstandigheid, ordelijkheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit en plezier. Je bent assertief en in staat om op een goede manier feedback te ontvangen en te geven.
 • Je bent bereid tot werken in onregelmatige diensten en bent flexibel en op beide locaties (Hengelo en Almelo) inzetbaar.
 • Goed om te weten: je bent beschermd tegen Hepatitis B en je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen.

Aanbod

 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • De omvang van het contract is afhankelijk van jouw wensen met een minimum van 24 uur (55,56%) en een maximum van 36 uur (100%) gemiddeld per week.
 • FWG 35 CAO Ziekenhuizen, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.129,= (35-0) en maximaal € 3.120,= (35-11) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
 • Gratis parkeren voor ZGT personeel, een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, tot 57 naar keuze te besteden persoonlijke levensfase budget uren per jaar en een zeer actieve personeelsvereniging.
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling via allerlei workshops/trainingen, onder andere via het platform GoodHabitz.

Bedrijfsprofiel ZGT

Wij zijn ZGT, hét in Twente gewortelde topklinische ziekenhuis in Almelo en Hengelo waar aandacht voor de patiënt en mens centraal staat. Een plek waar wij met plezier werken en waar we duurzaam inzetten op vooruitstrevende verbeteringen in de zorg. ZGT heeft de kennis, kunde en het enthousiasme om de regionale uitdagingen in de gezondheidszorg aan te gaan. Met ruim 3200 gedreven medewerkers en 300 vrijwilligers zetten wij ons in samenwerking met patiënten, naasten en andere zorgaanbieders dag en nacht in voor de beste zorg in Twente. Daar zijn wij onmeunig trots op.


Het operatiekamercomplex van ZGT bestaat uit 17 operatiekamers, twee holdings, twee verkoeverkamers en een afdeling CSA, dit alles verdeeld over twee locaties. Sinds begin 2018 zijn wij in het bezit van een hypermoderne Hybride OK en vinden er operaties plaats middels robotchirurgie. Het OK-complex is een veelzijdige en complexe omgeving waar verschillende disciplines en specialismen samen werken.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ZGT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878