Algemeen psychiatrisch verpleegkundige

Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijven ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor jou! Voor de afdeling psychiatrie zijn wij op zoek naar een Algemeen psychiatrisch verpleegkundige. 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
17-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
25-6-2023
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

De afdeling psychiatrie van ZGT bestaat uit de klinische afdelingen, een deeltijdbehandeling, een multidisciplinaire polikliniek en de consultatieve psychiatrie. Wij zoeken momenteel een collega voor de klinische afdeling.


Als verpleegkundige draag je zorg voor de opname, observatie en de dagelijkse begeleiding van klinisch opgenomen patiënten, waarbij (somatische) co-morbiditeit naast de psychiatrie een centrale plaats inneemt. Je werkt samen met verschillende disciplines en andere medisch specialisten uit het ziekenhuis. De verpleegkundige vervult een spilfunctie in de behandeling en geeft mede vorm aan het sociotherapeutische klimaat van de afdeling. Je kunt zelfstandig werken op een afdeling die volop in beweging is, je bent ambitieus en denkt graag mee over de afdeling psychiatrie.

Functievereisten

Je bent een enthousiaste, empathische en doortastende, HBO-V geschoolde verpleegkundige die affiniteit heeft met de doelgroep ziekenhuispsychiatrie. Je hebt ervaring met zowel psychiatrische als somatische zorg, je bent in het bezit van goede communicatieve en sociale vaardigheden, je hebt een flexibele instelling en kan zowel goed zelfstandig als in teamverband werken. Voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Aanbod

  • De arbeidsovereenkomst is voor onbepaalde tijd. Het dienstverband kan zo spoedig mogelijk ingaan. Het aantal uren bedraagt 32 uur (88,89%) gemiddeld per week.
  • FWG 50 CAO Ziekenhuizen, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.879,= (50-0) en maximaal € 4.118,= (50-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
  • Ook krijg je bij ons een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, ORT-toeslagen (indien van toepassing), naar keuze te besteden PLB-uren, een reiskostenvergoeding en eventuele andere voorkomende toeslagen conform de CAO Ziekenhuizen.
  • Omdat wij onze medewerkers graag stimuleren om zich te blijven ontwikkelen, heb je bij ZGT toegang tot het platform GoodHabitz. Hier kun je allerlei online workshops en trainingen volgen zodat jij je op persoonlijk en professioneel vlak kunt blijven ontwikkelen.

Bedrijfsprofiel ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ZGT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878