Algemeen verpleegkundige (met de bereidheid tot het volgen van de obstetrie-opleiding)

Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis en wil jij je verder ontwikkelen als verpleegkundige, na enige tijd werkzaam te zijn geweest op een verpleegafdeling? Dan is ZGT de werkgever voor jou! Voor onze afdeling geboorte zijn wij op zoek naar een Algemeen verpleegkundige (met de bereidheid tot het volgen van de obstetrie-opleiding).

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
17-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
19-5-2023
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Verloskunde houdt zich bezig met alle zorg rondom zwangerschap, bevalling en kraambed. Binnen ZGT kom je te werken op locatie Almelo in een team van 17 gynaecologen, circa 24 verloskundigen, 65 verpleegkundigen en 12 kraamverzorgers. In dit samenwerkingsverband wordt kwalitatief hoogstaande verloskundige zorg op tweedelijns niveau verricht, waarbij de gezinsgerichte zorg een belangrijk onderdeel is. Jaarlijks vinden er circa 2000 bevallingen plaats.


Als aankomend obstetrieverpleegkundige ben je werkzaam op de afdeling geboorte en de afdeling moeder en kind. Je verleent op methodische wijze proces gestuurde, vraaggerichte en gezinsgerichte zorg rondom zwangerschap, geboorte en kraambed. Je hebt een regiefunctie binnen het zorgproces van het vakgebied verloskunde in de tweede lijn setting en je werkt samen met diverse kerndisciplines.


De opleiding, die ruim een jaar duurt, wordt verzorgd door Civo Zorgopleiders in Hengelo. Per maart 2024 zal gestart worden met de opleiding.

Functievereisten

  • Je hebt een afgeronde HBO-V opleiding. Je hebt bij voorkeur twee jaar werkervaring als algemeen verpleegkundige in het ziekenhuis.
  • Je bent bezig met zelfontwikkeling, hebt goede sociale en communicatieve eigenschappen, een analytisch vermogen, bent omgevingsbewust, kunt resultaatgericht werken en hebt een helikopterview.
  • Goed om te weten: je bent beschermd bent tegen Hepatitis B en je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen.

Aanbod

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor 32 uur (88,89%) of 36 uur (100%) gemiddeld per week. Het dienstverband kan per 01 september 2023 aanvangen.
  • FWG 45 CAO Ziekenhuizen, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.682,= (45-0) en maximaal € 3.642,= (45-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. 
  • Een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, tot 57 uur naar keuze te besteden persoonlijke levensfase budget uren per jaar en een zeer actieve personeelsvereniging.
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling via allerlei workshops/trainingen.

Bedrijfsprofiel ZGT

Wij zijn ZGT, hét in Twente gewortelde topklinische ziekenhuis waar aandacht voor de patiënt en mens centraal staat. Een plek waar wij met plezier werken en waar we duurzaam inzetten op vooruitstrevende verbeteringen in de zorg. ZGT heeft de kennis, kunde en het enthousiasme om de regionale uitdagingen in de gezondheidszorg aan te gaan. Met ruim 3200 gedreven medewerkers en 300 vrijwilligers zetten wij ons in samenwerking met patiënten, naasten en andere zorgaanbieders dag en nacht in voor de beste zorg in Twente. Daar zijn wij onmeunig trots op!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ZGT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878