Recoveryverpleegkundige in opleiding

Ben jij toe aan een volgende stap als zorgprofessional? Ben jij geïnteresseerd in de technische kant van de verpleegkunde, met daarbij afwisseling van verschillende specialismen die de OK biedt? Dan is deze baan bij ZGT wellicht voor jou! Voor de recovery afdeling, onderdeel van het OK-complex, zijn wij op zoek naar een Recoveryverpleegkundige in opleiding.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
17-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
22-5-2023
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Als recoveryverpleegkundige ben je onderdeel van het OK-team, dat diverse specialismen heeft. Je werkt samen met de collega’s van de anesthesie en de OK. Samen zorg jij voor de juiste nazorg voor de patiënt, die voor en na een operatie vaak op zijn of haar kwetsbaarst is. Op de holding zorg je voor de juiste voorbereiding van de patiënt, wat ook betekent dat je hen geruststelt. De recovery heeft 2 locaties. Locatie Hengelo richt zich op planbare hoog-volume zorg, in Almelo richt het team zich op hoog complexe en acute zorg. Je bent op beide locaties werkzaam.


Je bent verantwoordelijk voor het herkennen, bewaken en voorkomen van vroege postoperatieve complicaties. Het verloop van patiënten is hoog, ze liggen maximaal 24 uur op de recovery. De patiënten zijn heel divers. Je ziet als recoveryverpleegkundige alle leeftijdscategorieën, vanaf 6 maanden tot 90+.


De opleiding start in oktober 2023 en duurt 13 maanden. Het Centraal Instituut Verpleegkundige vervolgopleidingen (CIVO) in Hengelo geeft het theoretische gedeelte van de opleiding. De opleiding is onderdeel van het domein acute zorg.

Functievereisten

  • Je hebt een diploma mbo-v of hbo-v en 2 jaar recente werkerving op, bij voorkeur, een chirurgische afdeling.
  • Je bent sterk in coördineren en beschikt over een goede klinische blik.
  • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden, je bent een zelfstandige teamplayer en je kunt goed omgaan met stress en wisselende hectiek.
  • Goed om te weten: je bent bereid om onregelmatige diensten te draaien, je bent beschermd bent tegen Hepatitis B en je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen.

Aanbod

  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding voor gemiddeld 32 uur (88,89%) per week. Gedurende de opleiding is dit inclusief één lesdag per week. Na afronding van de opleiding is het de intentie om het dienstverband om te zetten naar een dienstverband voor onbepaalde tijd. Wanneer je een dienstverband voor onbepaalde tijd hebt bij ZGT dan blijft deze van toepassing.
  • FWG 50 CAO Ziekenhuizen, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.879,= (50-0) en maximaal € 4.118,= (50-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Na afronding van de opleiding, en wanneer je definitief wordt geplaatst binnen de afdeling, word je ingedeeld in FWG 55.
  • Gratis parkeren voor ZGT personeel, een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, tot 57 uur naar keuze te besteden persoonlijke levensfase budget (PLB) uren per jaar en een zeer actieve personeelsvereniging.

Bedrijfsprofiel ZGT

Wij zijn ZGT, hét in Twente gewortelde topklinische ziekenhuis in Almelo en Hengelo waar aandacht voor de patiënt en mens centraal staat. Een plek waar wij met plezier werken en waar we duurzaam inzetten op vooruitstrevende verbeteringen in de zorg. ZGT heeft de kennis, kunde en het enthousiasme om de regionale uitdagingen in de gezondheidszorg aan te gaan. Met ruim 3200 gedreven medewerkers en 300 vrijwilligers zetten wij ons in samenwerking met patiënten, naasten en andere zorgaanbieders dag en nacht in voor de beste zorg in Twente. Daar zijn wij onmeunig trots op!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ZGT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878