Physician assistant in opleiding

Wil jij als ambitieuze zorgprofessional graag de stap maken naar physician assistant binnen onze afdeling klinische neurofysiologie? Pak jij de kans om je te ontwikkelen op masterniveau binnen een topklinische setting? Dan is dit de vacature voor jou! Voor de afdeling neurologie zijn wij op zoek naar een Physician assistant in opleiding.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
17-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
28-5-2023
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Het team is werkzaam op onze beide locaties Almelo en Hengelo en bestaat uit elf gemotiveerde laboranten klinische neurofysiologie en een doktersassistent. Het doel van de afdeling is het ondersteunen van specialisten, met name neurologen bij het stellen van diagnoses en behandelingen door middel van diverse neurofysiologische metingen. Er is een nauwe samenwerking met de elf betrokken en laagdrempelig te benaderen neurologen en er wordt samengewerkt binnen multidisciplinaire teams.


Je werkt onder directe supervisie van medisch specialisten en bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van medische protocollaire zorg en technische verrichtingen binnen een afgebakend medisch domein. Naast dat je een grote mate van zelfstandigheid hebt, ben je ook een teamplayer, je werkt intensief samen met de laboranten en neurologen.


Op methodische wijze voer je verrichtingen uit volgens protocollen, procedures en richtlijnen. Vanuit een zelfstandige behandelrelatie met patiënten coördineer je zorgprogramma’s, informeer en adviseer je de patiënten over de aandoening of ziekte, het verloop, de behandeling en gevolgen. Vanuit domein specifieke kennis, een probleemoplossend en analytisch denkkader waarborg je de kwaliteit van zorg in samenwerking met andere disciplines.


De opleiding Master Physician Assistant heeft een duur van 2,5 jaar. Gedurende de opleiding volg je één dag in de week les. De andere dagen bestaan uit werken en leren op de eigen werkplek en het lopen van stages op diverse afdelingen.  Na het afronden van de opleiding nemen wij jou graag aan als physician assistant binnen de afdeling klinische neurofysiologie en de polikliniek neurologie.

Functievereisten

  • Je bent in het bezit van een afgeronde hbo-opleiding in de gezondheidszorg (afhankelijk van vooropleiding kan een assessment op de hogeschool noodzakelijk zijn voor toelating).
  • Je bent inventief en kwaliteitsgericht en hebt minimaal twee jaar relevante werkervaring in de directe patiëntenzorg, ervaring binnen de klinische neurofysiologie is een pré.
  • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden en affiniteit met het specialisme neurologie.
  • Goed om te weten: je bent beschermd tegen Hepatitis B en je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen

Aanbod

  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleidingstijd voor 32 uur (88,89%) gemiddeld per week. Na diplomering zal je instromen in de formatie. Een studieovereenkomst is van toepassing.
  • FWG 55 CAO ziekenhuizen, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 3.270,= (55-0) en maximaal € 4.661,= (55-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Na diplomering wordt jouw salaris ingedeeld in FWG 60.
  • Een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, tot 57 uur naar keuze te besteden persoonlijke levensfase budget uren per jaar en een zeer actieve personeelsvereniging.
  • Aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling via allerlei workshops/trainingen.

Bedrijfsprofiel ZGT

Wij zijn ZGT!

Wij zijn ZGT, hét in Twente gewortelde topklinische ziekenhuis waar aandacht voor de patiënt en mens centraal staat. Een plek waar wij met plezier werken en waar we duurzaam inzetten op vooruitstrevende verbeteringen in de zorg. ZGT heeft de kennis, kunde en het enthousiasme om de regionale uitdagingen in de gezondheidszorg aan te gaan. Met ruim 3200 gedreven medewerkers en 300 vrijwilligers zetten wij ons in samenwerking met patiënten, naasten en andere zorgaanbieders dag en nacht in voor de beste zorg in Twente. Daar zijn wij onmeunig trots op!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ZGT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878