Medisch secretaresse HLC

Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijvend ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor jou! Voor het Hart Long Centum, polikliniek longgeneeskunde, zoeken wij een Medisch secretaresse.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
17-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
29-5-2023
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als medisch secretaresse kom je te werken in het nieuwe Hart Long Centrum, op de polikliniek van de longgeneeskunde. Je hebt voornamelijk een secretariële en administratieve rol. Je ontvangt onze patiënten en je toont je betrokkenheid door op een vriendelijke wijze vragen te stellen en vragen te beantwoorden. Je verricht balie- en receptiewerkzaamheden, binnenkomend telefoonverkeer komt bij jou terecht waarna jij zorgt voor een correcte afhandeling. Je bereidt de spreekuren voor en bewaakt vervolgens de continuïteit en doorlooptijd. Verder verzorg je de correspondentie en beheer je de planning en de agenda. Je voelt je verantwoordelijk voor het creëren van een gastvrije omgeving voor onze patiënten en bezoekers.

Functievereisten

Je hebt een afgeronde opleiding op HAVO-niveau, aangevuld met een opleiding tot medisch secretaresse of doktersassistent en je bent in het bezit van een diploma medische terminologie. Ervaring met HIX, EPD, Windows en Word is een pré. Je bent klantvriendelijk, representatief en collegiaal. Je bent een teamplayer en je hebt service- en patiëntgerichtheid hoog in het vaandel staan. Je kunt goed zelfstandig werken. Je bent communicatief vaardig en je kan je mondeling en schriftelijk goed uitdrukken. Stressbestendigheid en accuratesse zijn een vereiste in deze dynamische omgeving. Je hebt een flexibele instelling met betrekking tot het werkrooster.

Aanbod

  • De arbeidsovereenkomst is voor bepaalde tijd, ter vervanging van een zwangerschapsverlof. Het aantal uren bedraagt gemiddeld 16 uur (44,44%) per week.
  • Jouw salaris is ingedeeld in FWG 35 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.129,= (35-0) en maximaal € 3.120,= (35-11) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
  • Ook krijg je bij ons een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, ORT-toeslagen (indien van toepassing), naar keuze te besteden PLB-uren, een reiskostenvergoeding en eventuele andere voorkomende toeslagen conform de CAO Ziekenhuizen.
  • Wij bieden volop opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en omdat wij onze medewerkers graag stimuleren om zich te blijven ontwikkelen, heb je bij ZGT toegang tot het platform GoodHabitz. Hier kun je allerlei online workshops en trainingen volgen zodat jij je op persoonlijk en professioneel vlak kunt blijven ontwikkelen.

Bedrijfsprofiel ZGT

Wij zijn ZGT, hét in Twente gewortelde topklinische ziekenhuis in Almelo en Hengelo waar aandacht voor de patiënt en mens centraal staat. Een plek waar wij met plezier werken en waar we duurzaam inzetten op vooruitstrevende verbeteringen in de zorg. ZGT heeft de kennis, kunde en het enthousiasme om de regionale uitdagingen in de gezondheidszorg aan te gaan. Met ruim 3200 gedreven medewerkers en 300 vrijwilligers zetten wij ons in samenwerking met patiënten, naasten en andere zorgaanbieders dag en nacht in voor de beste zorg in Twente. Daar zijn wij onmeunig trots op!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ZGT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878