Unithoofd

Wil jij jouw leidinggevende kwaliteiten benutten binnen een dynamische, inspirerende werkomgeving met voldoende ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling? Haal jij voldoening uit het bijdragen aan de kwaliteit van zorg én het creëren van een prettige werkomgeving voor je team? Dan is ZGT de werkgever voor jou!


Voor de poliklinieken gynaecologie/verloskunde en de polikliniek kindergeneeskunde van ZGT, zijn wij op zoek naar een Unithoofd.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
21-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
9-5-2023
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Binnen het ZGT moeder en kind centrum stuur je samen met de medisch manager de ongeveer 30 medewerkers van de poliklinieken gynaecologie/verloskunde en kindergeneeskunde aan. Dit team bestaat uit medisch secretaresses, doktersassistentes en gespecialiseerde verpleegkundigen werkzaam op de locaties Hengelo en Almelo. De medewerkers werken nauw samen met de medisch specialisten en jij hebt hier een belangrijke verbindende rol in. Je werkt nauw samen met de andere unithoofden binnen het moeder kind centrum.


Je coacht, faciliteert en begeleidt het team zodat zij hun dagelijkse taken goed kunnen uitvoeren. Dankzij jouw leiding aan het bevlogen team draag je bij aan het soepel laten verlopen van spreekuren (consultaties en controles) en kleine behandelingen door medisch specialisten voor moeder en kind en vrouwen met gynaecologische problemen. Je houdt je daarbij bezig met vraagstukken als: hoe kunnen we de vele spreekuren samen zo efficiënt en effectief laten verlopen? Hoe kunnen we onze service richting patiënten continue verbeteren?


Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen en adviseren van het clustermanagement op het gebied van financiën, werkprocessen, kwaliteit, HR enzovoort. Je pakt actief je rol in het vertalen en implementeren van deze verbeteringen. Dit gaat je goed af en geeft je energie omdat je houdt van bouwen, verbeteren en van nature projectmatig en gestructureerd werkt. Samen met de andere unithoofden van het moeder en kind centrum lever je een belangrijke bijdrage aan ontwikkelingen door je actieve deelname in commissies, project- en werkgroepen.

Functievereisten

  • Je beschikt over een HBO werk-/denkniveau en bij voorkeur over een afgeronde opleiding op HBO/WO niveau. Je hebt een goed bedrijfskundig inzicht en leidinggevende ervaring. Bij voorkeur binnen de poliklinische setting van een ziekenhuis of zorgomgeving.
  • Je hebt ervaring met het coachen en ontwikkelen van medewerkers en kunt sturen op resultaat en afspraak. Kwaliteit en veiligheid en het blijvend ontwikkelen van jouw professionals staan voor jou voorop.
  • Je bent van nature gericht op samenwerking en verbinding, bent creatief, denkt in mogelijkheden en beschikt over enthousiasme en doorzettingsvermogen om je doelen te bereiken
  • Goed om te weten: je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen.

Aanbod

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor 32 uur (88,89%) of 36 uur (100%) gemiddeld per week.
  • FWG 60 CAO ziekenhuizen, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 3.389,= (60-0) en maximaal € 4.964,= (60-13) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
  • Een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, tot 57 uur naar keuze te besteden persoonlijke levensfase budget uren per jaar en een zeer actieve personeelsvereniging.
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling via allerlei workshops/trainingen. 

Bedrijfsprofiel ZGT

Wij zijn ZGT, hét in Twente gewortelde topklinische ziekenhuis waar aandacht voor de patiënt en mens centraal staat. Een plek waar wij met plezier werken en waar we duurzaam inzetten op vooruitstrevende verbeteringen in de zorg. ZGT heeft de kennis, kunde en het enthousiasme om de regionale uitdagingen in de gezondheidszorg aan te gaan. Met ruim 3200 gedreven medewerkers en 300 vrijwilligers zetten wij ons in samenwerking met patiënten, naasten en andere zorgaanbieders dag en nacht in voor de beste zorg in Twente. Daar zijn wij onmeunig trots op!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ZGT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878