Senior functioneel applicatiebeheerder

Wil je met jouw kennis en vaardigheden op het gebied van applicatiebeheer het verschil maken voor onze zorgprofessionals? Zoek jij deze uitdaging in je werk en wil jij je graag blijvend ontwikkelen als professional? Dan is ZGT de werkgever voor jou! Voor onze afdeling ICT zijn wij voor onze applicatie HiX op zoek naar medewerkers in de rol van Senior functioneel applicatiebeheerder.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
21-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

De afdeling ICT verzorgt het dagelijkse beheer en onderhoud van de complexe- en bedrijfskritische ICT-systemen van onze beide ziekenhuis locaties. Binnen het team functioneel beheer werken circa 25 personen aan de dagelijkse en projectmatige ondersteuning van onze zorgprofessionals die gebruik maken van een grote diversiteit aan applicaties.


Als senior functioneel applicatiebeheerder ben je een belangrijke schakel tussen onze gebruikers, de afdeling ICT en de leveranciers. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de continuïteit en het optimaal functioneren van onze applicaties. Zijn er problemen of verstoringen? Dan los jij deze op. Je bewaakt daarbij de voortgang van incidenten en houdt toezicht op de afhandeling. Je hebt regelmatig overleg met o.a. medische specialisten, verpleegkundigen, en proces- en informatieanalisten voor het bespreken van verbeteracties en het waarborgen van de continuïteit. Je levert dankzij jouw support aan onze zorgprofessionals een waardevolle bijdrage aan de kwaliteit van onze zorg.


Je observeert en analyseert het gebruik van applicaties en adviseert bij informatievraagstukken en procesanalyses. Je beoordeelt nieuwe (functionele) ontwikkelingen van de leveranciers op toepasbaarheid voor onze gebruikers en of ze goed zijn in te richten binnen onze processen en kaders wat betreft wet- en regelgeving. Als inhoudsdeskundige adviseer je binnen de organisatie over de werking en mogelijkheden van applicaties.

Functievereisten

  • Je beschikt minimaal over een HBO werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding op het gebied van ICT en/of zorg. Wanneer je in de afrondende fase van je opleiding bent of wanneer je nog niet zoveel ervaring hebt ben je ook van harte welkom om te solliciteren.
  • Je bent klantgericht en denkt afdeling overstijgend en hebt bij voorkeur ervaring als applicatiebeheerder. Ervaring met zorgprocessen of in een vergelijkbare rol binnen een zorgomgeving is een pré.
  • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden, je hebt een proactieve instelling en werkt graag plezierig samen met collega’s, gebruikers, technici en leveranciers.
  • Je maakt je snel dingen ‘eigen’ en houdt goed het overzicht. Je bent in staat om prioriteiten te stellen waarbij je rekening houdt met de verschillende partijen die zijn betrokken. Je kunt goed omgaan met de gedeeltelijke ‘afhankelijkheid’ van leveranciers en weet hier goed je weg in te vinden.
  • Goed om te weten: je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen.

Aanbod

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor 36 uur (100%) gemiddeld per week.
  • FWG 55 CAO ziekenhuizen, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 3.115,= (55-0) en maximaal € 4.391,= (55-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Bij instroom met minder ervaring of een nog niet afgeronde opleiding is de functie ingedeeld in FWG 50 en bedraagt minimaal € 2.759,= (50-0) en maximaal € 3.922,= (50-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
  • Een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, tot 57 naar keuze te besteden persoonlijke levensfase budget uren per jaar en een zeer actieve personeelsvereniging.
  • Aandacht voor persoonlijke én professionele ontwikkeling via allerlei workshops/trainingen.

Bedrijfsprofiel ZGT

Wij zijn ZGT, hét in Twente gewortelde topklinische ziekenhuis in Almelo en Hengelo waar aandacht voor de patiënt en mens centraal staat. Een plek waar wij met plezier werken en waar we duurzaam inzetten op vooruitstrevende verbeteringen in de zorg. ZGT heeft de kennis, kunde en het enthousiasme om de regionale uitdagingen in de gezondheidszorg aan te gaan. Met ruim 3200 gedreven medewerkers en 300 vrijwilligers zetten wij ons in samenwerking met patiënten, naasten en andere zorgaanbieders dag en nacht in voor de beste zorg in Twente. Daar zijn wij onmeunig trots op!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ZGT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878