SEH verpleegkundige in opleiding

Wil jij veel betekenen voor patiënten en hun naasten op hun meest kwetsbare momenten? Zoek jij een uitdaging waarbij efficiënt schakelen en snel samenwerken van levensbelang zijn? Dan is deze vacature bij ZGT wellicht voor jou! 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
23-4-2023
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

De afdeling Spoedeisende Hulp (SEH) is gevestigd in ZGT Almelo en is een dynamische afdeling die volop in beweging en ontwikkeling is. Jaarlijks hebben we 30.000 patiënten met een acute zorgvraag. Efficiënt en snel samenwerken is bij het bieden van zorg op de SEH van levensbelang. Professionaliteit, openheid, collegialiteit en enthousiasme staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Je werkt in een team met SEH-verpleegkundigen, doktersassistenten, gastvrouwen, VS/PA'ers, SEH-artsen en arts-assistenten.


Voordat je begint met de opleiding start je met een voorwerkperiode. Zo leer je de collega’s en de afdeling kennen en begin je goed voorbereid aan de opleiding van 15 maanden. Als verpleegkundige op de SEH weet je nooit hoe de dienst begint. Het kan eerst rustig zijn en toch heel druk eindigen. Patiënten hebben acuut zorg nodig. Je wordt continu uitgedaagd en ontwikkelt een sterke klinische blik. Dat wil zeggen: welke indruk maakt de patiënt, wat zie je? Je denkt mee met de medisch specialisten, geeft de urgentie aan en grijpt in op acute momenten. Maar wat eigenlijk het mooiste is, dat je werkt met allerlei verschillende patiënten. Van jong tot oud, uit alle lagen van de bevolking en alle soorten trauma‘s. Je betekent veel voor de patiënt en de naasten die je helpt op hun meest kwetsbare momenten.

Functievereisten

  • Je bent in het bezit van een diploma hbo-v of hbo werk- en denkniveau en je hebt minimaal een jaar werkervaring als algemeen verpleegkundige op een verpleegafdeling.
  • Je bent een zelfstandige teamplayer en kunt omgaan met complexe verpleegsituaties. Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden en houd van dynamiek, actie en hectiek.
  • Je hebt een positieve instelling en respect voor de patiënt en de naasten staan voorop. Je bent assertief en in staat om op een goede manier feedback te ontvangen en te geven.
  • Goed om te weten: je bent beschermd tegen Hepatitis B en je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen

Aanbod

  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding voor minimaal 32 uur (88,89%) en bij voorkeur 36 uur (100%) gemiddeld per week. Het dienstverband kan per 01 juli ingaan. Na afronding van de opleiding is het de intentie om het dienstverband om te zetten naar een dienstverband voor onbepaalde tijd. Wanneer je al een dienstverband voor onbepaalde tijd hebt bij ZGT dan blijft deze van toepassing.
  • FWG 45 CAO ziekenhuizen tijdens de voorwerkperiode en FWG 50 voor de duur van de opleiding. Afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.759,= (50-0) en maximaal € 3.922,= (50-12) bruto per maand (op basis van een fulltime dienstverband). Na afronding van de opleiding en wanneer je definitief wordt geplaatst binnen de afdeling SEH, word je ingedeeld in FWG 55.
  • Gratis parkeren voor ZGT personeel, een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, tot 57 naar keuze te besteden persoonlijke levensfase budget uren per jaar en een zeer actieve personeelsvereniging.
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling via allerlei workshops/trainingen.

Bedrijfsprofiel ZGT

Wij zijn ZGT, hét in Twente gewortelde topklinische ziekenhuis waar aandacht voor de patiënt en mens centraal staat. Een plek waar wij met plezier werken en waar we duurzaam inzetten op vooruitstrevende verbeteringen in de zorg. ZGT heeft de kennis, kunde en het enthousiasme om de regionale uitdagingen in de gezondheidszorg aan te gaan. Met ruim 3200 gedreven medewerkers en 300 vrijwilligers zetten wij ons in samenwerking met patiënten, naasten en andere zorgaanbieders dag en nacht in voor de beste zorg in Twente. Daar zijn wij onmeunig trots op!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ZGT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878