Neuroloog

Wilt u werken in een topklinisch ziekenhuis? Zoekt u uitdaging in uw werk en wilt u zich graag blijvend ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor u!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-3-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
22-4-2023
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

In ZGT wordt de neurologie in de volle breedte uitgeoefend, de vakgroep telt momenteel 11 neurologen. Elke neuroloog heeft één of meer specifieke aandachtsgebieden. ZGT is lid van de VHNC en daarmee officieel hoofdpijncentrum. Verder hebben wij een MS-expertise centrum, een geaccrediteerd slaapcentrum, multidisciplinaire duizeligheidspoli, geheugenpoli, multidisciplinair rug/spine spreekuur en de multidisciplinaire Tourette poli. Wij zijn onderdeel van Punt voor Parkinson Twente, wat een samenwerkingsverband is tussen ZGT, MST en TriviumMeulenbeltZorg. Ook wordt er door meerdere neurologen botuline toxine behandeling uitgevoerd. 


De vakgroep heeft een aantal verpleegkundig specialisten en een physician assistant (i.o.), ieder ook met enkele subspecialisaties, die ons ondersteunen in poli-werkzaamheden en in de kliniek. De vakgroep participeert in de opleiding van coassistenten, verpleegkundig specialisten en KNF-laboranten. Vanuit de opleiding tot specialist oudergeneeskunde is een AIOS op onze afdeling werkzaam.

Functievereisten

Bent u een neuroloog met speciale belangstelling voor bewegingsstoornissen, cognitieve stoornissen en KNF die in deze setting kan uitblinken, dan wordt u van harte uitgenodigd te solliciteren.

Aanbod

In ZGT zijn er voldoende mogelijkheden voor wetenschappelijk onderzoek. De vakgroep voelt zich voortreffelijk ondersteund door o.a. de KNF-afdeling, SEH-artsen, neuroradiologen en paramedische disciplines. Er is een samenwerkingsverband met MST Enschede wat betreft IAT, neuro-oncologie, neurochirurgie en met Roessingh, centrum voor revalidatie. In onze vakgroep treft u betrokken en vriendelijke collega’s, met veel diversiteit in aandachtsgebieden en karakters, goede collegiale verhoudingen en veel onderling respect.

Bedrijfsprofiel ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ZGT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878