Medisch specialist op de SEH

Kom jij werken in het mooie Twente? Bekijk deze vacature van ZGT!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
31-12-2023
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

“Op onze SEH kom je terecht in een gezellig team met een acute internist en vier SEH-artsen. Wij zijn een enthousiaste, ambitieuze en hardwerkende groep die voor elkaar klaarstaat. We werken graag samen met collega specialisten en ons hecht verpleegkundig team. Al lijken wij misschien een klein perifeer ziekenhuis in de regio, op de SEH zien we bijna 90 patiënten per dag. Alle aspecten van ons mooie vak komen aan bod.”

- Leonie Geut, SEH-arts KNMG -


Sterke acute as

Ons STZ-ziekenhuis gaat voor een sterke acute as. Dat betekent dat we de ambitie hebben om middels SEH-artsen KNMG aangevuld met andere medisch specialisten, een 24/7 dekking te realiseren. Wij vinden duurzaam en gezond roosteren daarbij heel belangrijk. Wij beschikken over een AOA waar een groot deel van de opnames vanaf de SEH naar toe gaan. Hier vindt eventueel aanvullende diagnostiek plaats, kortdurende observatie en/of opname tot 48 uur. Er zijn plannen om in de toekomst een nieuwe SEH te realiseren.


Ons team

De vakgroep Spoedeisende Geneeskunde bestaat momenteel uit 4 SEH-artsen KNMG en 1 acute internist. Daarnaast bestaat ons team uit een aantal VS/PA en ANIOS SEH. Als vakgroep begeleiden wij onder andere HAIO’s, PA/VS in opleiding, coassistenten en semi-artsen. Een van onze SEH-artsen is medisch manager van de RVE SEH/AOA.

Functievereisten

Wij zoeken enthousiaste, communicatief sterke en doortastende medische specialisten die de vakgroep willen uitbreiden en versterken. Je bent bereid het vak Spoedeisende Geneeskunde in de volle breedte uit te voeren. Je draagt daarnaast actief bij aan de ingezette ontwikkelingen en nieuwe initiatieven op de SEH. Je kan goed coördineren en stelt je hierin besluitvaardig op. Daarnaast ben je geïnteresseerd in het opleiden VS/PA, ANIOS, HAIO’s, semi-artsen en coassistenten.

Aanbod

Wij bieden je een uitdagende en veelzijdige baan als medisch specialist binnen ons leuke team. Je gaat werken op onze SEH in Almelo die bestaat uit 20 bedden, twee traumakamers en een ruime acute kamer. Wij delen onze wachtkamer met de geïntegreerde huisartsenpost.


Jaarlijks zien wij ruim 30.000 patiënten met een acute zorgvraag. Tijdens je werk ben je betrokken bij patiënten van vrijwel alle poortspecialismen. Dit betreffen zowel onverwezen als verwezen patiënten. Hierin heb je niet alleen een superviserende en coördinerende rol, maar doe je ook directe patiëntenzorg.


Je werkt in een onregelmatig rooster van vooralsnog alleen dag- en avonddiensten en doet ongeveer eens per maand een weekenddienst. Je wordt ingeschaald volgens de AMS op basis van je werkervaring. Wil je parttime werken? Dat kan natuurlijk. Een vast contract op termijn behoort tot de mogelijkheden.


Laten we eerlijk zijn

Je zult wel denken: Twente? Dat is toch die regio vol natuurgebieden, landgoederen en boerderijen? Je hebt gelijk! Daarom kan je bij ons ook zo goed van de natuur genieten. Fiets langs de mooie landschappen of bezoek de idyllische dorpjes. Hier zijn de huizen nog ruim en betaalbaar. Voor kinderen is Twente een fantastische omgeving om op te groeien.

Bedrijfsprofiel ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ZGT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878