Verpleegkundige trainees

Ben jij bijna afgestudeerd en heb je nog geen idee in welk specialisme je je wilt specialiseren? Maar weet je wel zeker dat je in het ziekenhuis wilt werken? Dan is ons traineeship bij ZGT echt iets voor jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-3-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
31-12-2023
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Gedurende het traineeship ben je werkzaam op drie verschillende verpleegafdelingen in ZGT. Op die manier maak je kennis met verschillende specialismen en kun je ontdekken waar jouw kracht ligt en wat nou écht bij jou past. Met trainingsdagen, learning-on-the-job, de juiste begeleiding en contactmomenten met jouw mede trainees, ontwikkel jij je tot een coördinator van zorg! 


Als verpleegkundige op de afdeling maak je deel uit van een multidisciplinair team. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren en coördineren van de individuele verpleegkundige patiëntenzorg voor de (toegewezen) patiënten op de afdeling. Je bent het aanspreekpunt voor zowel patiënt als diens naasten. De kwaliteit en continuïteit van het totale zorgverleningsproces rondom de patiënt wordt door jou bewaakt en gewaarborgd. Het uitvoeren van patiëntenzorg op maat staat bij jou dan ook centraal. Je schakelt met gemak tussen de diverse disciplines in ons ziekenhuis en je kunt in de hectiek prioriteiten stellen. 

Functievereisten

  • Je bent in het bezit van, of behaalt op korte termijn, het diploma verpleegkundige niveau 6 (Hbo-V).
  • Een ziekenhuisstage tijdens je studie is een pré. Je bent een schoolverlater of hebt maximaal een half jaar werkervaring in een ziekenhuis of een jaar in een ander werkveld.
  • Je voelt je thuis in een dynamische omgeving. Je bent flexibel en beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je toont verantwoordelijkheidsgevoel en bent bereid actief deel te nemen aan de ontwikkeling op de afdeling en je denkt kritisch mee over de ontwikkeling van de afdeling.
  • Je ziet een goede werkhouding en -instelling als voorwaarde voor kwaliteit. Je blijft op de hoogte van de ontwikkelingen in het vakgebied en kunt goed meebewegen met veranderingen in de zorg. Je werkt zelfstandig in teamverband en bent leergierig en assertief. Je vindt het vanzelfsprekend om te reflecteren op werkhouding en gedrag en bent in staat hierover feedback te geven en te ontvangen. 
  • Goed om te weten: je bent beschermd tegen Hepatitis B en je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen.

Aanbod

  • De arbeidsovereenkomst is voor onbepaalde tijd, voor 32 uur (88,89%) of 36 uur (100%) gemiddeld per week.
  • Het dienstverband vangt uiterlijk per 01 september 2023 aan, eerder starten is mogelijk, vanaf het moment van diplomering.
  • FWG 45, CAO Ziekenhuizen, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.554,- (45-0) en maximaal € 3.468,- (45-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
  • Een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, tot 57 uur naar keuze te besteden Persoonlijke Levensfase Budget uren per jaar en een zeer actieve personeelsvereniging.
  • Aandacht voor persoonlijk en professionele ontwikkeling door middel van allerlei workshops/trainingen via het platform GoodHabbitz.

Bedrijfsprofiel ZGT

Wij zijn ZGT, hét in Twente gewortelde topklinische ziekenhuis waar aandacht voor de patiënt en mens centraal staat. Een plek waar wij met plezier werken en waar we duurzaam inzetten op vooruitstrevende verbeteringen in de zorg. ZGT heeft de kennis, kunde en het enthousiasme om de regionale uitdagingen in de gezondheidszorg aan te gaan. Met ruim 3200 gedreven medewerkers en 300 vrijwilligers zetten wij ons in samenwerking met patiënten, naasten en andere zorgaanbieders dag en nacht in voor de beste zorg in Twente. Daar zijn wij onmeunig trots op!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ZGT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878