Physician assistant slaapcentrum

Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijvend ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor jou! 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-3-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
30-4-2023
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Als physician assistant binnen het slaapcentrum vervul je een belangrijke rol in de diagnostiek en behandeling van de patiënten met slaap-gerelateerde aandoeningen. Respiratoire slaapaandoeningen (o.a. slaapapneu) staan vaak aan de basis van veel voorkomende klachten zoals o.a. vermoeidheid, hartritmestoornissen en metabool syndroom. Tevens is er veel overlap met neurologische slaapaandoeningen als insomnie en biologische klok syndromen. Je kunt vanuit jouw functie dus een belangrijke bijdrage aan de levenskwaliteit van jouw patiënten leveren.


Je werkt binnen de RVE longgeneeskunde onder directe supervisie van de vakgroep longgeneeskunde en in intensieve samenwerking met betrokken vakgroepen (neurologie, KNO en kindergeneeskunde), PA’er, VS’ers, longfunctielaboranten en KNF laboranten. Op methodische wijze voer je verrichtingen uit volgens de protocollen, procedures en richtlijnen. Je coördineert zorgprogramma’s en gaat een zelfstandige behandelrelatie met patiënten aan waarbij je informeert en adviseert met betrekking tot de aandoening of ziekte, het verloop, de behandeling en de gevolgen. Je werkt vanuit een academisch (dus probleemoplossend en analytisch) denkkader, hanteert domein specifieke kennis op een hoog niveau en waarborgt in samenwerking met andere disciplines de kwaliteit van zorg.


Naast het draaien van spreekuren, het analyseren van onderzoeken en opstellen van behandelingen ben je ook technisch en functioneel specialist van de apparatuur die wij gebruiken voor de onderzoeken en behandelingen. Je biedt ondersteuning bij het juiste gebruik van de apparatuur voor patiënten. De unieke integratie van het slaapcentrum binnen het hart long centrum en de aanwezigheid van ons obesitascentrum betekent dat je werkzaam bent in een omgeving waar veel relevante vakgebieden samenkomen. Dit biedt jou veel voordelen op het gebied van samenwerking en kennisdeling en maakt de werkomgeving enorm interessant.

Functievereisten

Je bent afgestudeerd en geregistreerd als Master Physician Assistant. Je hebt affiniteit met de doelgroep. Je kunt zowel goed in teamverband als individueel werken. Je bent flexibel en beschikt over goede sociale, communicatieve en organisatorische vaardigheden.

Voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Aanbod

De arbeidsovereenkomst is voor onbepaalde tijd. Het dienstverband kan zo spoedig mogelijk ingaan. Het aantal uren bedraagt 32 uur (88,89%) of 36 uur (100%) per week.

Het salaris is ingedeeld in FWG 60 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 3.389,= (60-0) en maximaal € 4.964,= (60-13) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Ook krijg je bij ons een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, ORT-toeslagen (indien van toepassing), naar keuze te besteden PLB-uren, een reiskostenvergoeding en eventuele andere voorkomende toeslagen conform de CAO Ziekenhuizen.

Omdat wij onze medewerkers graag stimuleren om zich te blijven ontwikkelen, heb je bij ZGT-toegang tot het platform GoodHabitz. Hier kun je allerlei online workshops en trainingen volgen zodat jij je op persoonlijk en professioneel vlak kunt blijven ontwikkelen. Interne kandidaten met een vast dienstverband kunnen met een werkgarantie geplaatst worden in deze tijdelijke functie. 

Bedrijfsprofiel ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ZGT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878