ANIOS interne geneeskunde/beschouwend

Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijvend ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor jou! 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-3-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
30-6-2023
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Een groep van ongeveer 8 AIOS en 12 ANIOS werkt in een ‘internoïde pool’ van het ZGT op locatie Almelo op de klinische afdelingen van de interne geneeskunde, nefrologie, oncologie, MDL, longziekten, cardiologie, geriatrie, op de Acute Opname Afdeling en Spoed Eisende Hulp.


Als ANIOS werk je op een van de bovengenoemde afdelingen. De inwerkperiode neemt 4 weken in beslag en omvat ook onder andere de ECG- en SBMS-cursus (systematische benadering medische spoedsituaties). Na de inwerkperiode ga je zelfstandig als zaalarts aan de slag, waarbij de mate van zelfstandigheid af zal hangen van ontwikkeling en ervaring.


Voor de interne geneeskunde heeft ZGT de opleidingsbevoegdheid voor drie jaar van de totale opleiding in samenwerking met het UMCG. Als ANIOS word je de gelegenheid geboden om aan de opleidingsmomenten mee te doen. Door middel van een eigen portfolio en voortgangsgesprekken word je ontwikkeling beoordeeld en worden werkzaamheden aangepast op basis van ambitie en interesses. Een periode werken in onze ‘internoïde pool’ is ideaal om jezelf te oriënteren binnen de beschouwende vakken en onmisbaar om ervaring op te doen voor je verdere stappen in je loopbaan. We begeleiden je ook in de stappen naar de toekomst, zowel als deze binnen als buiten de interne geneeskunde ligt. Menig huisarts, geriater of reumatoloog heeft bij ons deze vliegende start gemaakt.

Functievereisten

Jij bent een enthousiaste en ambitieuze basisarts met brede beschouwende belangstelling die uitdagingen niet uit de weg gaat. Je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden en je bent een teamplayer.

Voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Aanbod

Wij bieden je een dienstverband van 38 uur (105,55%) per week. Het dienstverband kan zo spoedig mogelijk ingaan. Het salaris is conform FWG 65 van de CAO Ziekenhuizen.

Je ontvangt een aantrekkelijke verhuiskostenregeling, indien je verhuist naar het door ZGT aangewezen woongebied. Ook helpen we je graag bij het vinden van passende woonruimte in het centrum van Almelo. We bieden je een uitdagende werkomgeving waarin je verantwoordelijkheid kunt nemen en je de ruimte krijgt voor het ontwikkelen van jouw competenties. ZGT heeft een zelfstandige Vereniging van Assistent Geneeskundigen van ZGT welke de belangen van haar leden behartigt alsmede regelmatig workshops, onderwijs, cursussen, informatieve bijeenkomsten en gezellige activiteiten organiseert.

Ook krijg je bij ons een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, ORT-toeslagen (indien van toepassing), naar keuze te besteden PLB-uren, een reiskostenvergoeding en eventuele andere voorkomende toeslagen conform de CAO Ziekenhuizen.

Omdat wij onze medewerkers graag stimuleren om zich te blijven ontwikkelen, heb je bij ZGT toegang tot het platform GoodHabitz. Hier kun je allerlei online workshops en trainingen volgen zodat jij je op persoonlijk en professioneel vlak kunt blijven ontwikkelen. 

Bedrijfsprofiel ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ZGT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878