Doktersassistent poli kindergeneeskunde

Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijven ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor jou! Voor onze polikliniek kindergeneeskunde zijn wij op zoek naar een Doktersassistent.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
3-5-2023
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Op de polikliniek kindergeneeskunde houden wij ons bezig met het voorkomen, vaststellen en behandelen van zieke (te vroeg geboren) baby’s en kinderen tot 18 jaar. Onze kinderartsen onderzoeken en behandelen kinderen met verschillende soorten lichamelijke en geestelijke problemen en aandoeningen.


Als doktersassistent op de poliklinieken heb je een assisterende en ondersteunende rol. Je ontvangt patiënten en toont je betrokkenheid door op een vriendelijke wijze vragen te stellen en vragen te beantwoorden. Je bereidt de spreekuren voor, je assisteert de arts tijdens het spreekuur, voert zelfstandig handelingen uit en je bewaakt de continuïteit en doorlooptijd. Je hebt een ondersteunende rol bij multidisciplinaire besprekingen. Je verzorgt de correspondentie, financiële administratie en beheert het Elektronisch Patiënten Dossier. Je voelt je verantwoordelijk voor het creëren van een gastvrije omgeving voor onze patiënten en bezoekers.

Functievereisten

  • Je hebt een diploma van de opleiding tot doktersassistent mbo niveau 4.
  • Als je ervaring hebt met HIX (ons elektronisch patiëntendossier), Windows en Word beschouwen wij dat als een pré.
  • Verder vinden we het belangrijk dat je gastvrij bent, collegiaal en representatief. Daarnaast kun je goed samenwerken en ben je accuraat, flexibel en deskundig. Je bent initiatiefrijk en ziet het werk liggen. Ook kun je genieten van de dynamiek van je werkomgeving. Het is voor ons vanzelfsprekend dat je je zowel mondeling als schriftelijk goed kunt uitdrukken. Jij maakt het verschil voor de patiënten!
  • Goed om te weten: je bent beschermd tegen Hepatitis B en je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen.

Aanbod

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor 24 uur (66,67%) gemiddeld per week.
  • De arbeidsovereenkomst kan zo spoedig mogelijk aanvangen.
  • FWG 35, CAO ziekenhuizen, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.028,= (35-0) en maximaal € 2.972,= (35-11) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
  • Een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, onregelmatigheidstoeslag, tot 57 uur naar keuze te besteden persoonlijke levensfase budget uren per jaar en een zeer actieve personeelsvereniging.
  • Aandacht voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling via allerlei workshops/trainingen.

Bedrijfsprofiel ZGT

Wij zijn ZGT, hét in Twente gewortelde topklinische ziekenhuis waar aandacht voor de patiënt en mens centraal staat. Een plek waar wij met plezier werken en waar we duurzaam inzetten op vooruitstrevende verbeteringen in de zorg. ZGT heeft de kennis, kunde en het enthousiasme om de regionale uitdagingen in de gezondheidszorg aan te gaan. Met ruim 3200 gedreven medewerkers en 300 vrijwilligers zetten wij ons in samenwerking met patiënten, naasten en andere zorgaanbieders dag en nacht in voor de beste zorg in Twente. Daar zijn wij onmeunig trots op!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ZGT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878