Fysiotherapeut met aandachtsgebied hand

Leg jij gemakkelijk contacten en ben jij resultaatgericht? Ben jij een deskundige fysiotherapeut met doorzettingsvermogen en motiverende vaardigheden om onze patiënten fysiotherapeutische zorg te verlenen? Dan zoeken wij jou! Voor onze afdeling fysiotherapie is ZGT op zoek naar een Fysiotherapeut met aandachtsgebied hand. 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
20-4-2023
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

De afdeling fysiotherapie van het ZGT is onderdeel van de paramedische dienst. De afdeling fysiotherapie bestaat uit 39 collega’s ondersteund door een secretariaat. Als afdeling zijn we werkzaam op 2 locaties (Almelo en Hengelo). Het werk bestaat uit, afhankelijk van de locatie, het behandelen en begeleiden van patiënten in zowel de klinische als poliklinische setting.


Als fysiotherapeut met aandachtsgebied pols/hand letsels is jouw patiëntengroep zeer divers waarbij we op zoek zijn naar een collega die interesse heeft in het bieden van meer complexe fysiotherapeutische ondersteuning bij pols/hand letsels. Tevens kan er ondersteuning gevraagd worden bij de pols/hand spreekuren bij de verschillende specialismen. Naast de werkzaamheden als fysiotherapeut met aandachtsgebied hand, zal je zowel poliklinisch als klinisch ook werkzaamheden als algemeen fysiotherapeut uitvoeren.


Als fysiotherapeut is het jouw taak om kwalitatief hoogwaardige, ‘evidence based’ patiëntenzorg te bieden op het gebied van de revalidatie. Je werkt nauw samen met de directe fysiotherapeutische collega’s, verdeelt de zorg en hanteert dossiervoering op een gewenst niveau. Daarnaast heb je plezier in het meedenken en oppakken van initiatieven binnen de zorg en de afdeling fysiotherapie. Jouw vakinhoudelijke kennis van ontwikkelingen, relevante richtlijnen en wetenschappelijke ontwikkelingen vertaal je naar de dagelijkse praktijk. Je zorgt voor een goede eigen profilering in de multidisciplinaire behandelteams van verschillende (para)medici en verpleegkundigen.

Functievereisten

  • Je bent een BIG en KFR geregistreerde fysiotherapeut en hebt affiniteit met het behandelen van hand/pols aandoeningen. Je bent flexibel inzetbaar voor het behandelen en begeleiden van patiënten in zowel de poliklinische als klinische setting. Je bent leergierig, op de hoogte van huidige ontwikkelingen in ons vakgebied en geïnteresseerd in onderzoek om ons vak naar een hoger plan te tillen.
  • Als persoon ben je een teamspeler, zelfstandig, communicatief sterk, sociaalvaardig, ondernemend en resultaatgericht.
  • Een voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Aanbod

  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar. Het dienstverband kan zo spoedig mogelijk ingaan.
  • Het aantal uren bedraagt 24 uur (66,67%) gemiddeld per week.
  • FWG 55, CAO Ziekenhuizen, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 3.115,= (55-0) en maximaal € 4.391,= (55-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
  • Een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, onregelmatigheidstoeslag, tot 57 uur naar keuze te besteden persoonlijke levensfase budget uren per jaar en een zeer actieve personeelsvereniging.
  • Aandacht voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling via allerlei workshops/trainingen.

Bedrijfsprofiel ZGT

Wij zijn ZGT, hét in Twente gewortelde topklinische ziekenhuis waar aandacht voor de patiënt en mens centraal staat. Een plek waar wij met plezier werken en waar we duurzaam inzetten op vooruitstrevende verbeteringen in de zorg. ZGT heeft de kennis, kunde en het enthousiasme om de regionale uitdagingen in de gezondheidszorg aan te gaan. Met ruim 3200 gedreven medewerkers en 300 vrijwilligers zetten wij ons in samenwerking met patiënten, naasten en andere zorgaanbieders dag en nacht in voor de beste zorg in Twente. Daar zijn wij onmeunig trots op!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ZGT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878