Doktersassistent voor de functie van ECG laborant

Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijvend ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor jou!  Voor het Hart Long Centrum van ZGT zijn wij op zoek naar een Doktersassistent voor de functie van ECG laborant.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
28-4-2023
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als ECG laborant kom je te werken in het nieuwe Hart Long Centrum van ZGT. Als ECG laborant werk je op de polikliniek cardiologie en ben je inzetbaar op zowel locatie Hengelo als Almelo. Je maakt ECG’s, sluit holter-/eventregistraties en bloeddrukmeters aan en je begeleidt en instrueert de patiënt tijdens deze onderzoeken. Naast je inzet binnen de polikliniek is er dagelijks één ECG laborant die ingezet wordt voor de klinische ECG’s op de locatie Almelo.


Daarnaast is het belangrijk dat je het prettig vindt en goed bent in het werken binnen een team van collega’s. Je komt ook verschillende andere disciplines tegen die werkzaam zijn binnen de cardiologie. Hierbij is gewenst dat je beschikt over een bepaalde mate van flexibiliteit, collegialiteit en gastvrijheid. Dit alles in het belang van optimale patiëntenzorg.

Functievereisten

  • Je hebt een opleiding tot mbo doktersassistent.
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken, je hebt goede contactuele eigenschappen, bent inventief en beschikt over een grote mate van accuratesse.
  • Je hebt een klantgerichte houding en een flexibele instelling qua werktijden.
  • Goed om te weten: je bent beschermd tegen Hepatitis B en dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Aanbod

  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd in verband met vervanging tijdens zwangerschapsverlof voor gemiddeld 24 uur (66,67%) per week.
  • Het dienstverband kan ingaan per 01 juni 2023 en zal eindigen op 30 november 2023.
  • FWG 35, CAO Ziekenhuizen, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.028,- (35-0) en maximaal € 2.972,- (35-11) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
  • Een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, onregelmatigheidstoeslag, tot 57 uur naar keuze te besteden persoonlijke levensfase budget uren per jaar en een zeer actieve personeelsvereniging.
  • Aandacht voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling via allerlei workshops/trainingen.

Bedrijfsprofiel ZGT

Wij zijn ZGT, hét in Twente gewortelde topklinische ziekenhuis waar aandacht voor de patiënt en mens centraal staat. Een plek waar wij met plezier werken en waar we duurzaam inzetten op vooruitstrevende verbeteringen in de zorg. ZGT heeft de kennis, kunde en het enthousiasme om de regionale uitdagingen in de gezondheidszorg aan te gaan. Met ruim 3200 gedreven medewerkers en 300 vrijwilligers zetten wij ons in samenwerking met patiënten, naasten en andere zorgaanbieders dag en nacht in voor de beste zorg in Twente. Daar zijn wij onmeunig trots op!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ZGT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878