Business intelligence specialist

Maak jij met jouw BI kennis en expertise samen met ons het verschil tussen goede en de beste zorg? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijven ontwikkelen als professional? Dan is ZGT de werkgever voor jou!


Voor onze afdeling Informatie en Organisatie is ZGT voor de functie van BI analist op zoek naar een (Junior) business intelligence specialist

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
9-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

De afdeling informatie en organisatie maakt visie en beleid op de inzet van IT in de zorg, analyseert en verbetert processen, maakt adequate registratie mogelijk, verzamelt de gegevens en presenteert ze zo inzichtelijk mogelijk. Binnen het zelfstandige en ambitieuze BI team werk je met korte lijnen samen met je twee enthousiaste BI collega’s. Wij hebben zeer recent Power BI geïmplementeerd en dit maakt het voor ons mogelijk om op decentraal niveau de afdelingen zelf met data aan de slag te laten gaan. Het BI team is dan ook trots op de samenwerking met het groeiend aantal analisten in het ziekenhuis.


Bij ZGT krijg jij de kans om, door middel van informatievoorziening, het verschil te maken tussen goede zorg en de beste zorg. Door de recente implementatie van Power BI begin je met een schone lei, in een nieuwe omgeving, zonder hindering van allerlei structuren en processen uit het verleden. Je bent verantwoordelijk voor de doorontwikkeling en stabiliteit van de datamanagement infrastructuur en de 2e lijns support voor collega’s (gebruikers) die vragen hebben. Je werkt samen met verschillende disciplines binnen het ziekenhuis.


Bij alles wat je doet kijk je verder dan de operationele zaken. Waar kan het beter? Jij signaleert dit niet alleen, maar gaat er ook mee aan de slag. Vanuit (complexe) data weet je de juiste boodschap over te brengen door het meedenken over de definities, ontsluiten van de benodigde data uit bronsystemen, het modelleren en visualiseren. Dit doe je in samenwerking met verschillende interne stakeholders op basis van de scrum werkmethodiek.

Functievereisten

  • Je bent in het bezit van een relevant (post) HBO of WO-diploma of je bent in de afrondende fase van je opleiding.
  • Je hebt ervaring met analyse, ontwerp, ontwikkeling, testen, onderhoud en SQL. Je bent bekend met verschillende databases, Azure DevOps, Microsoft SSIS en Microsoft SSAS.
  • Je bent een teamplayer, hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden en beschikt bij voorkeur over ervaring met BI binnen de zorg.
  • Je kunt goed omgaan met tegengestelde belangen, je denkt in dataoplossingen, structuren en mogelijkheden. Je bent analytisch sterk, klant- en servicegericht en bezit een flinke dosis ambitie en doorzettingsvermogen.
  • Goed om te weten: je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen.

Aanbod

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor 36 uur (100%) gemiddeld per week. Parttime werken is in overleg mogelijk. Deels vanuit huis werken is mogelijk. Wij bieden dan ook een uitstekende werk-privé balans.
  • FWG 55 CAO ziekenhuizen, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 3.115,= (55-0) en maximaal € 4.391,= (55-10) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Bij instroom als junior is de functie ingedeeld in FWG 50 en bedraagt minimaal € 2.759,= (50-0) en maximaal € 3.922,= (50-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
  • Een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, tot 57 uur naar keuze te besteden persoonlijke levensfase budget uren per jaar en een zeer actieve personeelsvereniging.
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling via allerlei workshops/trainingen.

Bedrijfsprofiel ZGT

Wij zijn ZGT, hét in Twente gewortelde topklinische ziekenhuis waar aandacht voor de patiënt en mens centraal staat. Een plek waar wij met plezier werken en waar we duurzaam inzetten op vooruitstrevende verbeteringen in de zorg. ZGT heeft de kennis, kunde en het enthousiasme om de regionale uitdagingen in de gezondheidszorg aan te gaan. Met ruim 3200 gedreven medewerkers en 300 vrijwilligers zetten wij ons in samenwerking met patiënten, naasten en andere zorgaanbieders dag en nacht in voor de beste zorg in Twente. Daar zijn wij onmeunig trots op!


Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ZGT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878