Verpleegkundig specialist centrum voor geriatrische traumatologie

Wil jij onderdeel uitmaken van ons topklinische team voor de geriatrische trauma patiënt? Dan is deze baan bij ZGT voor jou! Voor het centrum voor geriatrische traumatologie zijn zij op zoek naar een Verpleegkundig specialist 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-3-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
12-4-2023
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Het specialisme traumachirurgie behoort tot de topklinische speerpunten van ZGT. Naast het behandelen van ouderen met een fractuur is de zorg gericht op het vroegtijdig signaleren van kwetsbaarheid. Er is veel aandacht voor zelfredzaamheid, ondervoeding, botontkalking en valpreventie. Door vroege geriatrische medebehandeling worden complicaties tijdig behandeld of zelfs voorkomen. Je werkt hoofdzakelijk in de kliniek wat eventueel afgewisseld kan worden met poliklinische taken.


De werkzaamheden verschillen van het opstellen en uitvoeren van het medisch behandelplan van klinisch opgenomen patiënten, het verzorgen van kennisoverdracht aan verpleegkundigen en anderen disciplines, tot het ontwerpen van zorgpaden en opstellen van multidisciplinaire procesbeschrijvingen. Binnen de afdeling werk je samen met de traumachirurg en de klinisch geriater, de verpleegkundig specialisten, physician assistants, verpleegkundigen, fysiotherapeuten aan de beste zorg voor deze kwetsbare groep patiënten. De samenwerking tussen de verschillende specialismen heeft een hoge kwaliteit van zorg als resultaat. Wetenschap en innovatie spelen een belangrijke rol bij de integrale aanpak van heupbreuken.


Samen met de Universiteit Twente doet ZGT onderzoek naar het op afstand monitoren van revalidatie met behulp van smart wearables. Ook wordt er in een Europees samenwerkingsverband onderzoek gedaan naar de veerkracht van patiënten die een heupfractuur hebben opgelopen.

Functievereisten

  • Je bent in het bezit van de HBO vervolgopleiding MANP.
  • Je bent enthousiast en gedreven en hebt bij voorkeur ervaring binnen het chirurgische en/of geriatrische vakgebied.
  • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden en affiniteit met de doelgroep.
  • Je vindt het leuk om je verder te ontwikkelen op het gebied van innovatie en onderzoek.
  • Goed om te weten: je bent beschermd tegen Hepatitis B en je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen.

Aanbod

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor minimaal 24 (67%) en maximaal 36 uur (100%) gemiddeld per week.
  • FWG 60 CAO ziekenhuizen, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 3.389,= (60-0) en maximaal € 4.964,= (60-13) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
  • Een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, tot 57 naar keuze te besteden persoonlijke levensfase budget uren per jaar en een zeer actieve personeelsvereniging.
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling via allerlei workshops/trainingen.

Bedrijfsprofiel ZGT

Wij zijn ZGT, hét in Twente gewortelde topklinische ziekenhuis waar aandacht voor de patiënt en mens centraal staat. Een plek waar wij met plezier werken en waar we duurzaam inzetten op vooruitstrevende verbeteringen in de zorg. ZGT heeft de kennis, kunde en het enthousiasme om de regionale uitdagingen in de gezondheidszorg aan te gaan. Met ruim 3200 gedreven medewerkers en 300 vrijwilligers zetten wij ons in samenwerking met patiënten, naasten en andere zorgaanbieders dag en nacht in voor de beste zorg in Twente. Daar zijn wij onmeunig trots op!


Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ZGT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878