Adviseur Medisch Specialistisch Spoor

Wil jij bijdragen aan de benodigde verbindingen tussen MST en ZGT voor het succes van onze samenwerking op het gebied van medisch specialistische zorg in de regio? Bekijk dan snel deze vacature!


Voor het programma Medisch Specialistisch Spoor, een samenwerking tussen ZGT en MST op het gebied van de medisch specialistische zorg in de regio, is ZGT op zoek naar een  Adviseur Medisch specialistisch Spoor 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
26-3-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
2-4-2023
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als adviseur Medisch Specialistisch Spoor werk je zowel in MST als in ZGT. In nauwe samenwerking met de programmamanager Medisch Specialistisch Spoor faciliteren jullie alles wat nodig is voor de succesvolle medisch specialistische samenwerking tussen MST en ZGT. Vanuit jouw rol lever je een belangrijke bijdrage aan het creëren van de hiervoor benodigde verbindingen tussen de organisaties. Functioneel word je aangestuurd door de programmamanager en hiërarchisch val je onder de Raden van Bestuur.

 

De grote uitdaging die wij jou bieden is het realiseren van samenwerking tussen twee zelfstandige organisaties, met verschillende dynamieken maar met een gezamenlijk doel. Beide organisaties hebben een eigen EPD en een eigen financiering wat uitdagingen biedt op het gebied van wet- en regelgeving.

 

Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden en uitwerken van werksessies en afspraken met vakgroepen, lijnmanagement en ondersteunende afdelingen. Je schrijft beleidsstukken (waaronder de samenwerkingsplannen). Je fungeert als sparringpartner en rechterhand van de programmamanager. Je zorgt dat de deadlines en acties die spelen in de samenwerking bewaakt en opgevolgd worden.

Functievereisten

  • Je hebt een HBO/academisch werk- en denkniveau en ervaring met project- en verandermanagement in de gezondheidszorg is een pré. Je hebt kennis van en inzicht in de structuur van de ziekenhuisorganisatie, bestuurlijke verhoudingen, beleids- en besluitvormingsprocessen en financiering.
  • Je werkt zelfstandig en weet daarbij het goede moment te vinden voor afstemming. Je bent flexibel qua werktijden en bent zonodig ook beschikbaar in de avonduren.
  • Als persoon ben je een gedreven verbinder die gezond nieuwsgierig is en onafhankelijk van MST/ZGT kan acteren met oog voor de samenwerking met stakeholders en de organisaties.

Aanbod

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor 24 uur (66,67%) gemiddeld per week.
  • FWG 65 CAO ziekenhuizen, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 3.850,- en maximaal € 5.801,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. De CAO Ziekenhuizen kent een 36-urige werkweek.
  • Daarnaast zijn er ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, reiskostenvergoeding en tot 57 naar keuze te besteden persoonlijke levensfase budget uren per jaar. Beide ziekenhuizen hebben een zeer actieve personeelsvereniging.

Bedrijfsprofiel ZGT

Het programma Medisch Specialistisch Spoor is een samenwerkingsverband tussen de ziekenhuizen ZGT en MST. Het programma beoogt de kwaliteit, toegankelijkheid en beschikbaarheid van de medisch specialistische zorg voor de patiĆ«nten verder te verbeteren en de beschikbaarheid van ziekenhuiszorg zoveel mogelijk binnen de regio zeker te stellen.  Het programma ressorteert onder de beide Raden van Bestuur. Voor de aansturing van het programma is een fulltime programmamanager aangesteld. Het programmateam bestaat daarnaast uit een adviseur, een secretaresse en een communicatieadviseur. Afhankelijk van het onderwerp wordt aanvullend externe expertise ingezet.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ZGT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878