Verpleegkundig specialist in opleiding

Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijven ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor jou! Voor ons consultteam ondersteunende en palliatieve zorg (COPZ) zijn wij op zoek naar een Verpleegkundig specialist in opleiding.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
9-1-2023
Aantal uur
0
Vervaldatum
1-2-2023
Opleidingsniveau
HBO-WO

Ondersteunende en palliatieve zorg is zorg die de kwaliteit van het leven verbetert van onze patiënten en hun naasten, die te maken hebben met een levensbedreigende aandoening of kwetsbaarheid. Ongemakken in de palliatieve fase worden zoveel mogelijk voorkomen of verlicht door vroegtijdige signalering en zorgvuldige beoordeling en behandeling van symptomen en psychische, sociale en spirituele ondersteuning. Gedurende het beloop van de ziekte of kwetsbaarheid heeft ondersteunende en palliatieve zorg oog voor het behoud van autonomie van de patiënt, toegang tot informatie en keuzemogelijkheden. Het COPZ neemt de behandeling niet over, maar adviseert medische specialisten, huisartsen, verpleegkundigen en andere bij de zorg betrokken zorgverleners. Dit doet het team door o.a. het voeren van klinische en poliklinische consulten en huisbezoeken voor patiënt en naasten én door telefonische consultatie voor huisartsen.


Je bezit competenties waarbij je palliatief redeneert en op methodische wijze handelt volgens besluitvorming in de palliatieve fase en andere procedures en richtlijnen. Je hebt een zelfstandige behandelrelatie met patiënten. Je voert samen met de patiënt de regie op het ziekteproces, informeert en adviseert de patiënt. Je exploreert wensen en problemen op vier dimensies en stelt een proactief beleidsplan op. Je verricht je werkzaamheden in nauwe samenwerking met collega verpleegkundig specialisten, artsen en andere disciplines. Als verpleegkundig specialist werk je vanuit een academisch (dus probleemoplossend en analytisch) denkkader, hanteer je domein specifieke kennis op een hoog niveau en waarborg je, in samenwerking met andere disciplines, de kwaliteit van zorg.

Bedrijfsprofiel ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ZGT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878