Doktersassistent voor de functie van ECG laborant

Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijvend ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor jou! Voor het Hart Long Centrum van ZGT zijn wij op zoek naar een Doktersassistent voor de functie van ECG laborant.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
16-1-2023
Aantal uur
20
Vervaldatum
8-2-2023
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als ECG laborant kom je te werken in het nieuwe Hart Long Centrum van ZGT. Als ECG laborant werk je op de polikliniek cardiologie en ben je inzetbaar op zowel locatie Hengelo als Almelo. Je maakt ECG’s, sluit holter-/eventregistraties en bloeddrukmeters aan en je begeleidt en instrueert de patiënt tijdens deze onderzoeken. Naast je inzet binnen de polikliniek is er dagelijks één ECG laborant die ingezet wordt voor de klinische ECG’s op de locatie Almelo.


Daarnaast is het belangrijk dat je het prettig vindt en goed bent in het werken binnen een team van collega’s. Je komt ook verschillende andere disciplines tegen die werkzaam zijn binnen de cardiologie. Hierbij is gewenst dat je beschikt over een bepaalde mate van flexibiliteit, collegialiteit en gastvrijheid. Dit alles in het belang van optimale patiëntenzorg.

Functievereisten

Je hebt een opleiding tot mbo doktersassistent. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken, je hebt goede contactuele eigenschappen, bent inventief en beschikt over een grote mate van accuratesse. Je hebt een klantgerichte houding en een flexibele instelling qua werktijden.


Voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Aanbod

De arbeidsovereenkomst is voor onbepaalde tijd. Het dienstverband kan zo spoedig mogelijk ingaan. Het aantal arbeidsuren bedraagt gemiddeld 20 uur (55,56%) per week.


Het salaris is ingedeeld in FWG 35 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.028,= (35-0) en maximaal € 2.972,= (35-11) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.


Ook krijg je bij ons een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, ORT-toeslagen (indien van toepassing), naar keuze te besteden PLB-uren, een reiskostenvergoeding en eventuele andere voorkomende toeslagen conform de CAO Ziekenhuizen.


Omdat wij onze medewerkers graag stimuleren om zich te blijven ontwikkelen, heb je bij ZGT toegang tot het platform GoodHabitz. Hier kun je allerlei online workshops en trainingen volgen zodat jij je op persoonlijk en professioneel vlak kunt blijven ontwikkelen.

Bedrijfsprofiel ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ZGT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878