Duale studenten Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken

Word jij enthousiast van de unieke combinatie van werken en leren in de zorg? Werk jij het liefst met hoogwaardige techniek en complexe apparatuur en in direct contact met patiënten? Wil jij alles leren over de beeldvorming en behandeling in de radiologie en nucleaire geneeskunde? Samen met ons werken aan zorg van topkwaliteit? Dan is de duale opleiding MBRT een interessante optie voor jou! Voor de afdeling radiologie & nucleaire geneeskunde van ZGT zoeken wij Duale studenten MBRT (Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken). 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
16-1-2023
Aantal uur
36
Vervaldatum
30-1-2023
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

ZGT werkt samen met Fontys Hogeschool om jou op te leiden tot zorgprofessional in de wereld van medische beeldvorming in een gecombineerd leer-/werktraject. De duale opleiding MBRT leidt op voor drie richtingen binnen het ziekenhuis: de radiologie, nucleaire geneeskunde en radiotherapie. Het theoretische deel van de opleiding wordt aangeboden door Fontys Hogeschool Eindhoven. Het praktische deel van de opleiding leer je op onze afdelingen radiologie & nucleaire geneeskunde. Vanaf het moment dat je naar school gaat zal je ook in de praktijk beginnen. Per periode wordt het praktijkleren steeds meer uitgebreid. Hierbij word je begeleid door onze laboranten en leerlingbegeleiders. Gedurende jouw opleidingstraject ga je steeds meer onderzoeken zelfstandig uitvoeren en na verloop van tijd draai je ook mee in de avond- nacht- en weekenddiensten.


Als afgestudeerd MBRT’er voer je, zelfstandig of in samenwerking met een arts, onderzoeken en behandelingen uit. Het doel van deze onderzoeken is het in beeld brengen van de anatomie en fysiologie van de patiënt met behulp van diverse medisch beeldvormende technieken. Je werkt op de afdeling radiologie & nucleaire geneeskunde met technieken als de bucky, doorlichting, CT, MRI, interventie, mammografie, echografie, (cardio) SPECT en PET CT. Ook voer je werk uit op de spoedeisende hulp, de operatiekamers en IC en je maakt röntgenfoto’s met een mobiel röntgentoestel op de klinische afdelingen.


Wij zijn nieuwsgiering naar jou! Als je meer wilt weten, neem gerust contact met ons op. Wij vinden het fijn te werken met studenten en leiden ieder jaar studenten op. Op dit moment werken er 10 MBRT studenten op onze afdeling. Neem alvast een kijkje op onze afdeling via Instagram radiologie_nucleaire_zgt. Is jouw interesse gewekt…? Kijk dan op de site van Fontys Hogeschool voor meer informatie over het theoretische deel van de opleiding (MBRT Duaal).

Functievereisten

Je hebt een HAVO of VWO diploma met instroomprofiel natuur en gezondheid (inclusief natuurkunde) of het instroomprofiel natuur en techniek. Ben je al gestart met de voltijdopleiding MBRT en lijkt het je bij nader inzien toch beter om de opleiding duaal voort te zetten? Ook dan ben je van harte welkom om te solliciteren op deze vacature en stuur je cijferlijst mee. Als persoon kun je goed in teamverband werken, je hebt goede contactuele eigenschappen en je beschikt over een zelfstandige leergierige werkhouding. Je wordt enthousiast van de unieke combinatie van werken en leren in de zorg met techniek en het contact met patiënten. Je beschikt over het doorzettingsvermogen om naast het werken intensief te kunnen studeren.


Voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Aanbod

Je krijgt resp. een leerovereenkomst en een leer-/arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding. Het aantal arbeidsuren bedraagt gemiddeld 36 uur (100%) gemiddeld per week. Jouw salaris is ingedeeld volgens CAO Ziekenhuizen.


Ook krijg je bij ons een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, ORT-toeslagen (indien van toepassing), naar keuze te besteden PLB-uren, een reiskostenvergoeding en eventuele andere voorkomende toeslagen conform de CAO Ziekenhuizen.


Omdat wij onze medewerkers graag stimuleren om zich te blijven ontwikkelen, heb je bij ZGT toegang tot het platform GoodHabitz. Hier kun je allerlei online workshops en trainingen volgen zodat jij je op persoonlijk en professioneel vlak kunt blijven ontwikkelen.

Bedrijfsprofiel ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ZGT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878