Ervaren communicatieadviseur

Wil jij als ervaren communicatieadviseur met een hart voor de zorg en een passie voor communicatie samen met ons de ambities van ZGT realiseren? Zoek jij deze uitdaging in je werk en wil jij je graag blijven ontwikkelen als professional? Dan is ZGT de werkgever voor jou! Voor onze afdeling communicatie zijn wij op zoek naar een Ervaren communicatieadviseur.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
16-1-2023
Aantal uur
28
Vervaldatum
30-1-2023
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als ervaren communicatieadviseur vind je snel je weg in een complexe organisatie. Jij weet wat zowel binnen als buiten ZGT speelt en zet graag je tanden in uitdagende vraagstukken. Je werkt hierin samen met collega’s en houdt oog voor de verschillende stakeholders en belangen. Je adviseert bij in- en externe communicatievragen en projecten en je schakelt moeiteloos tussen uiteenlopende opdrachten.


Bijzonder aandachtsgebied in jouw functie is (online) patiëntcommunicatie. Jij kijkt naar wat patiënten en hun naasten belangrijk vinden en coördineert de ontwikkeling van begrijpelijke, eenduidige informatie en adviseert over de inzet van (digitale) middelen. Ook woordvoering hoort bij je takenpakket en jij weet wat je moet doen als er vanuit crisiscommunicatie een beroep op je wordt gedaan. Onderdeel van de functie is dat je periodieke bereikbaarheidsdienst hebt in de avonduren en in het weekend.


Je werkt samen met een enthousiast team van tien collega’s. Naast jouw eigen team werk je samen met tal van professionals van allerlei afdelingen. Hoewel je zelfstandig werkt, vind je dat je samen meer bereikt dan alleen.

Functievereisten

Je bent een stevige adviseur en een allrounder in het vak. Jij hebt de laatste jaren al de nodige ervaring opgedaan in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de zorg. Je schakelt feilloos tussen operationele, tactische en strategische werkzaamheden. Je bent organisatiesensitief en opereert daadkrachtig, flexibel en tactvol. Je hebt een gezonde kritische instelling en je weet de vraag achter de vraag te achterhalen. Waar mogelijk zet je je creatieve talent voor taal, vorm en diverse media in.


Je hebt minimaal een hbo-diploma in de richting van communicatie/marketing en bent op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen het communicatie vak. Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Aanbod

Naast leuke collega’s, een veelzijdige en uitdagende functie, bieden wij een vast dienstverband. Het aantal uren is bespreekbaar, onze voorkeur gaat uit naar 28 uur (77,78%) gemiddeld per week.


Het salaris is ingedeeld in FWG 60 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 3.389,= (60-0) en maximaal € 4.964,= (60-13) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.


Ook krijg je bij ons een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, naar keuze te besteden PLB-uren, een reiskostenvergoeding en eventuele andere voorkomende toeslagen conform de CAO Ziekenhuizen.


Omdat wij onze medewerkers graag stimuleren om zich te blijven ontwikkelen, heb je bij ZGT toegang tot het platform GoodHabitz. Hier kun je allerlei online workshops en trainingen volgen zodat jij je op persoonlijk en professioneel vlak kunt blijven ontwikkelen.

Bedrijfsprofiel ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ZGT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878