Leerling hartfunctielaborant

Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijven ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor jou! Voor ons hart long centrum zijn wij op zoek naar een Leerling hartfunctielaborant.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-12-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
1-2-2023
Opleidingsniveau
MBO

Als leerling hartfunctielaborant in de uitstroomrichting PM techniek volg je de opleiding tot algemeen hartfunctielaborant. Het praktische deel van de opleiding vindt plaats binnen ZGT en het theoretische deel van de opleiding vindt plaats via de LOI. Na afronding van de eerste twee jaar opleiding tot basis hartfunctielaborant volgt de opleiding tot PM technicus. Hierna verricht je zelfstandig pacemaker controles en assisteert de cardioloog bij pacemaker implantaties.


Onze hartfunctieafdeling is een dynamische afdeling waar een diversiteit aan onderzoeken op cardiologisch gebied wordt uitgevoerd. Dit doen we in een team met basis hartfunctielaboranten, gespecialiseerde laboranten echocardiografie, holter analisten en PM/ICD technici. Persoonlijke aandacht voor onze patiënten staat tijdens de onderzoeken centraal. In het hartfunctieteam werk je samen met tien collega’s.

Bedrijfsprofiel ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ZGT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878