Anios SEH/EHH

Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijven ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor jou! Voor de afdeling spoedeisende hulp zijn wij op zoek naar een ANIOS SEH/EHH. 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-12-2022
Aantal uur
36
Vervaldatum
27-2-2023
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als arts-assistent spoedeisende geneeskunde ben je werkzaam op de Spoedeisende Hulp (SEH) en de Eerste Hart Hulp (EHH) in Almelo. Dit zijn zeer leuke, dynamische en uitdagende afdelingen. Je doet de eerste opvang, stabilisatie, diagnostiek en (acute) behandeling van de patiënten op deze twee afdelingen. Je beoordeelt en behandelt zowel verwezen als onverwezen patiënten van bijna alle specialismen. Op de SEH werk je onder directe supervisie en begeleiding van SEH-artsen KNMG. Hierdoor heb je de mogelijkheid om in een zeer veilige leeromgeving meer ervaring op te doen. Daarnaast doe je in de inwerktijd onder andere de ATLS, SBMS en ALS zodat je goed voorbereid zult zijn op je eerste diensten. De baan die wij je bieden is een perfecte opstap voor je toekomst in de spoedeisende geneeskunde, de huisartsgeneeskunde of een ander medisch specialisme.


Op de SEH van ZGT Almelo worden jaarlijks ruim 30.000 patiënten gezien met een acute zorgvraag. De SEH telt 18 centraal gemonitorde kamers, waaronder 2 traumakamers en heeft de beschikking over een CT-scan en een echo op de SEH. Onze locatie is een level-2 traumacentrum. Efficiënt en snel samenwerken is bij het bieden van zorg op de SEH van levensbelang. Professionaliteit, openheid, collegialiteit en enthousiasme staan bij ons hoog in het vaandel. De afdeling kenmerkt zich door een positieve en collegiale werksfeer. Je werkt in een team met SEH-verpleegkundigen, doktersassistenten, gastvrouwen, VS/PA'ers, SEH-artsen en arts-assistenten. De lijnen voor overleg met medisch specialisten zijn kort en de samenwerking is goed.

Functievereisten

Jij bent een enthousiaste, stressbestendige en leergierige basisarts. Je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden en je bent een teamplayer die zich prettig voelt binnen een multidisciplinaire omgeving. Voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Aanbod

Wij bieden je een dienstverband van 36 uur (100%) per week voor de duur van 2 jaar. Het salaris is conform FWG 65 van de CAO Ziekenhuizen. Je ontvangt een aantrekkelijke verhuiskostenregeling, indien je verhuist naar het door ZGT aangewezen woongebied. Ook helpen we je graag bij het vinden van passende woonruimte in het centrum van Almelo.


Wij bieden je een uitdagende werkomgeving waarin je verantwoordelijkheid kunt nemen en je de ruimte krijgt voor het ontwikkelen van jouw competenties. ZGT heeft een zelfstandige Vereniging van Assistent Geneeskundigen, welke de belangen van haar leden behartigt alsmede regelmatig workshops, onderwijs, cursussen, informatieve bijeenkomsten en gezellige activiteiten organiseert.


Ook krijg je bij ons een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, ORT-toeslagen (indien van toepassing), naar keuze te besteden PLB-uren, een reiskostenvergoeding en eventuele andere voorkomende toeslagen conform de CAO Ziekenhuizen.


Omdat wij onze medewerkers graag stimuleren om zich te blijven ontwikkelen, heb je bij ZGT toegang tot het platform GoodHabitz. Hier kun je allerlei online workshops en trainingen volgen zodat jij je op persoonlijk en professioneel vlak kunt blijven ontwikkelen.

Bedrijfsprofiel ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ZGT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878