Arts assistent (ANIOS) IC

Ziekenhuis Groep Twente zoekt een Arts assistent (ANIOS) IC. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-10-2022
Aantal uur
32
Vervaldatum
31-12-2022
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als arts assistent IC ben je samen met de aanwezige intensivisten verantwoordelijk voor de totale medische zorg van patiënten op de IC. Daarnaast voer je, samen met je supervisor, spoedinterventies uit (SIT) als consulent voor ernstig zieke patiënten op de afdelingen en de SEH. Als ANIOS IC werk je in dag-, avond- en nachtdiensten. Je maakt deel uit van het reanimatieteam. Je werkt onder laagdrempelige, goed georganiseerde supervisie. Omdat intensivisten 24/7 in huis zijn is goede begeleiding ook tijdens diensten gegarandeerd. Het is een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving, waarbij werken in teamverband centraal staat. Er bestaan nauwe banden tussen de vakgroep IC en andere opleidingscentra. Uit ervaring blijkt een aanstelling op onze IC een uitstekende opstap te zijn voor diverse vervolgopleidingen, in het ziekenhuis of daarbuiten. Je bent werkzaam op een moderne level 2, intensive-care afdeling, met 12-16 bedden operationeel, waar volwassen patiënten multidisciplinair worden behandeld. De medische zorg wordt verleend door een team van intensivisten, arts-assistenten, physician-assistants (PA) en gespecialiseerde IC verpleegkundigen.


Wij verlenen zorg volgens de landelijk bekende richtlijnen en hebben ruime behandeling ervaringen op het gebied van moderne IC-therapieën, diverse technieken en interventies. We bieden je een uitdagende werkomgeving waarin je verantwoordelijkheid kunt nemen en je de ruimte krijgt voor het ontwikkelen van jouw competenties, technieken en diverse andere vaardigheden. Bijvoorbeeld het maken van point-of-care echo’s, plaatsen van centrale lijnen en begeleiding van intern transport van beademde patiënten. Daarnaast wordt er een mentor aangewezen om je ontwikkeling en gestelde doelen te evalueren. 


Voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Aanbod

Wij bieden je een fulltime dienstverband van 38 uur per week voor de duur van maximaal 2 jaar. Het salaris is conform FWG 65 van de CAO Ziekenhuizen. Ook bieden we je een aantrekkelijke verhuiskostenregeling indien je verhuist naar het door ZGT aangewezen woongebied. De cursussen FCCS, SBMS en ECG worden vergoed.

Bedrijfsprofiel ZGT

ZGT heeft een topklinische ambitie en draagt bij aan betere zorg door continue te werken aan verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Op ziekenhuislocatie Almelo en Hengelo werken artsen in opleiding tot specialist (AIOS) en artsen niet in opleiding tot specialist (ANIOS). Coassistenten kunnen in ZGT terecht voor zowel hun M2 als hun M3 stages. In de regio Noordoost-Nederland is ZGT een van de zogenoemde ‘teaching hospitals'. ZGT werkt samen met het Universitair Centrum in Groningen (UMCG). Samen met het UMCG biedt ZGT de medische opleidingen: Anesthesiologie, Arts Internationale Gezondheidszorg en Tropengeneeskunde (AIGT), Heelkunde, Huisarts In Opleiding (HAIO), Interne geneeskunde, Klinische chemie, Klinische fysica, Psychiatrie, Psychologie, Radiologie, Reumatologie, Revalidatiegeneeskunde, Urologie en Ziekenhuisapotheker.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ZGT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878