Gipsverbandmeester (in opleiding)

Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijvend ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor jou! Voor de gipskamer zoeken wij een Gipsverbandmeester (in opleiding).

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
21-9-2022
Aantal uur
32
Vervaldatum
19-10-2022
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

De gipskamer maakt onderdeel uit van de polikliniek heelkunde en wordt aangestuurd door het unithoofd heelkunde. Op de gipskamer werken 2 gediplomeerde gipsverbandmeesters. Er wordt gewerkt in een multidisciplinair behandelteam en met verschillende technieken bieden we een zeer compleet pakket van deskundige zorg.


Als gipsverbandmeester ben je werkzaam op locatie Almelo, waar je in samenwerking met de specialist patiënten behandelt met aandoeningen aan het steun- en bewegingsapparaat en je informatie geeft over de behandeling. Met behulp van hoogwaardige materialen ben je in staat het aangedane lichaamsdeel te immobiliseren, corrigeren of ondersteunen. Het uitvoeren van patiëntenzorg op maat staat bij jou centraal. Je houdt vaardigheden en kennis bij met behulp van bij- en nascholing. Je werkt mee aan kwaliteitsprojecten ter bevordering van de zorg en geeft ten aanzien van gipstechnieken en gipsmethodieken advies aan meerdere disciplines. Je participeert actief en enthousiast in afdelings- en vakinhoudelijke ontwikkelingen.

Functievereisten

Jij bent een gedreven, enthousiaste en collegiale gipsverbandmeester die in het bezit is van het diploma gipsverbandmeester en je kunt een geldig bewijs van inschrijving van de VGN overhandigen.

Je hebt bij voorkeur al één jaar werkervaring opgedaan als zelfstandig gipsverbandmeester en je hebt de bevoegdheid tot het opleiden van een leerling gipsverbandmeester. Je hebt affiniteit met het chirurgisch traumatologisch werkproces.


Indien je niet in bezit bent van het diploma gipsverbandmeester, heb je de bereidheid om deze te volgen. Je bezit een mbo-v, hbo-v of diploma als fysiotherapeut, in alle gevallen met een BIG-registratie.


Je voelt je thuis in een uiterst dynamische omgeving. Je werkt graag zowel zelfstandig als in teamverband, beschikt over een flexibele instelling en bent leergierig. Je hebt een positieve werkhouding. Je beschikt tevens over goede communicatieve vaardigheden. Voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Aanbod

De arbeidsovereenkomst is in eerste instantie voor de duur van een jaar. Indien je gediplomeerd gipsverbandmeester bent, zal het een contract voor onbepaalde tijd zijn. Het aantal uren bedraagt 24 uur (66,67%) of 32 uur (88,89%) gemiddeld per week. Indien je nog in opleiding moet, zal het aantal uren minimaal 32 uur (88,89%) gemiddeld per week bedragen. Het dienstverband kan zo spoedig mogelijk ingaan. 


Jouw salaris is ingedeeld in FWG 55 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 3.115,- (55-0) en maximaal € 4.391,- (55-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Indien je de opleiding nog moet volgen, zal jouw salaris ingeschaald zijn in FWG 50.


De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.


Omdat wij onze medewerkers graag stimuleren te blijven ontwikkelen, heb je bij ZGT toegang tot het platform GoodHabitz. Hier kun je allerlei workshops/trainingen volgen zodat jij je op persoonlijk, maar ook professioneel vlak kunt blijven ontwikkelen. We kennen ook een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, ORT toeslagen, reiskostenvergoeding, etc.

Bedrijfsprofiel ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ZGT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878