Medisch beeldvormings- en bestralingsdeskundigen

Heb jij een specialisatie echografie, MRI, CT of angiografie en interventies gevolgd of heb je affiniteit met nucleaire geneeskunde en vind jij het leuk om in een professioneel en flexibel team te werken? Zoek je daarnaast uitdaging in je werk en wil jij je graag blijven ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor jou, lees snel de hele vacature! Voor de afdeling radiologie/nucleaire geneeskunde van ZGT zoeken wij Medisch beeldvormings- en bestralingsdeskundigen.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
14-8-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
31-5-2023
Opleidingsniveau
HBO

Als MBB’er kom je te werken op de afdeling radiologie/nucleaire geneeskunde. De afdeling beschikt over onderzoekskamers met geavanceerde apparatuur en over een state of  the art hybride OK. Er wordt onderzoek verricht met behulp van verschillende technieken, waaronder digitale bucky, MRI, (PET)CT, gammacamera, angiografie en interventie, mammografie en echografie. Als MBB’er verricht je zelfstandig onderzoeken en assisteer je bij onderzoeken met behulp van (digitale) beeldvormende technieken. Als MBB’er bij nucleaire geneeskunde werk je o.a. samen met een medewerker van onze apotheek in het hotlab. Je begeleidt, informeert en instrueert de patiënt met betrekking tot het onderzoek.


Je werkt in een flexibel team, waardoor er altijd wel iets te regelen valt (qua werkdagen ruilen, diensten overnemen). De sfeer op de afdeling is goed. We zijn trots op elkaar als collega’s en samen zorgen we ervoor dat we iedere dag opnieuw goede diagnostiek leveren voor onze medisch specialisten en voor de huisartsen in de regio.

Bedrijfsprofiel ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ZGT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878